Ένας άντρας στην Καλιφόρνια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 ετών αφότου παραδέχτηκε ότι έκλεψε και βασάνισε πολλές γάτες, σκοτώνοντας 18 από αυτές.


Το όνομα κάθε γάτας που σκοτώθηκε από τον 26χρονο Robert Farmer, ανέγνωσε στην αίθουσα ο δικαστής της Σάντα Κλάρα. Μία από τις γάτες φέρεται δε να είχε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης όπως μετέδωσε το BBC.

 

Ο αγρότης διέπραξε τα εγκλήματα στο Σαν Χοσέ το 2015. Βρέθηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του τον Οκτώβριο με μια νεκρή γάτα στο παρμπρίζ  και κομμάτια γούνας σε άλλο σημείο του οχήματος.


Όλες οι γάτες που έκλεψε είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή Cambrian Park του Σαν Χοσέ το φθινόπωρο του 2015 και αρκετές από αυτές βρέθηκαν νεκρές σε κάδους σκουπιδιών.


Ο ιστότοπος του Mercury News ανέφερε ότι τα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας είχαν καταγράψει έναν νεαρό άνδρα να αρπάζει μια 17χρονη γάτα που ονομάζεται GoGo. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και υπέδειξαν τον αγρότη ως δράστη.

 


Μια επιστολή του 26χρονου προς το δικαστήριο ανέφερε: « Ήταν σαν ένας ένας άλλος άνθρωπος να διέπραξε αυτά τα εγκλήματα, αλλά ξέρω ότι ήμουν εγώ. Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσω ότι το έκανα αυτό, έκλεψα ένα μέλος της οικογένειάς τους. Ήμουν εκτός εαυτού, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία».


Η αντιδήμαρχος της κομητείας απέρριψε την επιστολή ως απόπειρα απόκτησης επιείκειας και ο δικαστής συμφώνησε με την άποψη αυτή.


Εκτός από την φυλάκιση του απαγορεύθηκε επίσης να κατέχει ή να φροντίζει  κατοικίδιο για 10 χρόνια μετά την απελευθέρωσή του και του δόθηκε εντολή περιορισμού να παραμένει μακριά από την περιοχή Cambrian Park.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr