Βρετανία: Σε σοβαρή κατάσταση 12χρονες που πήραν χάπια ecstasy

Βρετανία: Σε σοβαρή κατάσταση 12χρονες που πήραν χάπια ecstasy Facebook Twitter
0

Τρεις 12χρονες από το Σάλφορντ του Μάντσεστερ νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά τη λήψη χαπιών ecstasy.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι τρεις ανήλικες ασθένησαν μετά τη λήψη των χαπιών και μεταφέρθηκαν  στο νοσοκομείο όπου και παραμένουν.  

Ο επικεφαλής Αρχιεπιθεωρητής Chris Walker είπε ότι θα πρέπει να γίνει έρευνα για το πώς βρέθηκαν αυτά τα χάπια στα χέρια των παιδιών. «Οι άνθρωποι που λαμβάνουν ecstasy δεν ξέρουν τι περιέχουν και τι επίδραση θα έχουν. Δεν αξίζει τον κίνδυνο να καταλήξουν στο νοσοκομείο ή ακόμη και να υποστούν μοιραίες συνέπειες», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ITV. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM