Βρετανία: Έκκληση της αστυνομίας σε ακρωτηριασμένες γυναίκες μετά τον εντοπισμό ενός αριστερού ποδιού

Βρετανία: Έκκληση της αστυνομίας σε ακρωτηριασμένες γυναίκες μετά τον εντοπισμό ενός αριστερού ποδιού Facebook Twitter
SkyNews
0

Η αστυνομία του Humberside στη Βρετανία, που εντόπισε ένα ανθρώπινο πόδι σε ένα μονοπάτι, ζήτησε από γυναίκες που έχασαν το αριστερό τους πόδι από το 2014 και στο εξής να έρθουν σε επαφή με τις αρχές.

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν το πόδι σε ένα μονοπάτι στο New Waltham τον Απρίλιο του 2019. Η έρευνα οδηγεί πλέον στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως το πόδι να είναι κλινικό απόβλητο έπειτα από ιατρική διαδικασία ακρωτηριασμού.

Σύμφωνα με τις αρχές οι ιατροδικαστικές εξετάσεις οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το πόδι αυτό άνηκε σε γυναίκα ηλικίας άνω των 16 ετών και ύψους περίπου 1,57μ.

Έχουν διεξαχθεί εκτεταμένες έρευνες τα τελευταία δύο χρόνια για αγνοούμενες, έχουν γίνει εγκληματολογικές εξετάσεις και ανάλυση DNA, αλλά δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο.

Η αστυνομία είπε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει παράσχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό χειρουργικών επεμβάσεων, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει ιδιωτικές ιατρικές διαδικασίες.

Ο ανώτερος επιθεωρητής Alan Curtis, που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε πως μία «Μια ομάδα ντετέκτιβ εργάστηκε ακούραστα για να εξακριβώσει την ταυτότητα του ατόμου και να καθορίσει πώς το μέρος του σώματος του βρέθηκε στο μονοπάτι. Μία εικασία είναι ότι το πόδι μπορεί να ήταν κλινικό απόβλητο έπειτα από χειρουργικό ακρωτηριασμό. Αυτή η εικασία δεν μπορεί να αποκλειστεί χωρίς πλήρη και διεξοδική έρευνα.

»Αν και αυτό ακούγεται πολύ περίεργο ως αίτημα, απευθύνουμε έκκληση σε οποιαδήποτε γυναίκα στην περιοχή είχε υποβληθεί σε ιατρική διαδικασία για να αφαιρέσει το αριστερό της πόδι από το 2014, να επικοινωνήσει μαζί μας».

Ο Curtis συνέχισε λέγοντας πως «Εάν είχατε υποβληθεί σε τέτοιο χειρουργείο τα τελευταία οκτώ χρόνια, είτε μέσω του ΕΣΥ είτε μέσω ιδιωτικών ιατρικών υπηρεσιών, θα σας ζητούσα να μας καλέσετε. Η κλήση σας θα αντιμετωπιστεί με τον απόλυτο σεβασμό και μυστικότητα».

«Παρακαλώ, οποιαδήποτε ανήκει σε αυτήν την κατηγορία να επικοινωνήσει μαζί μας» κατέληξε.

Με πληροφορίες του SkyNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM