Βίντεο ντοκουμέντο: Δέντρο ξεριζώνεται και πέφτει σε περαστικούς στην Κωνσταντινούπολη

Βίντεο ντοκουμέντο: Δέντρο ξεριζώνεται και πέφτει σε περαστικούς στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
0

Για λίγα εκατοστά κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χειρότερα τρεις άνδρες στην Κωνσταντινούπολη που είδαν ένα δέντρο να πέφτει πάνω τους.

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που το δέντρο ξεριζώνεται λόγω των ισχυρών ανέμων και καταλήγει σε δρόμο όπου εκείνη τη στιγμή περπατούν τρεις άνδρες.

Και οι τρεις καταφέρνουν να σωθούν και τρέχουν έντρομοι μακριά από το σημείο της πτώσης. Παρότι δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Πλήθος προβλημάτων από τους θυελλώδεις ανέμους

Ισχυροί άνεμοι σάρωσαν την περιοχή του Μαρμαρά σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις θαλάσσιες μεταφορές και στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Τα φεριμπότ ακύρωσαν όλα τα δρομολόγιά τους στην πόλη και στην επαρχία της Προύσας.

Ριπές ανέμου, που έφταναν ακόμη και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, εμπόδισαν ορισμένα αεροσκάφη να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσα τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άνεμος προκάλεσε επίσης ζημιές στις γέφυρες επιβίβασης και ξήλωσε κοντέινερ στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet. Πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν από τον αέρα που σήκωσε και στέγες, τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στην επαρχία του Τσανάκαλε.

Με πληροφορίες από BBC/AΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM