Βασίλισσα Ελισάβετ: Τη Δευτέρα στις 13:00 η κηδεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τη Δευτέρα στις 13:00 η κηδεία της Facebook Twitter
Φωτ,: EPA
0

Στις 13:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα στο Αβαείο του Γουέστμίνστερ σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του παλατιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της θα μεταφερθεί στη συνέχεια για την ταφή της στο κάστρο Ουίνδσορ.

Στις 21:30 ώρα Ελλάδος θα ακολουθήσει ιδιωτική τελετή για την ταφή της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ, σύμφωνα επίσης με σημερινή ανακοίνωση του παλατιού.

Αύριο, Παρασκευή, επίσης στις 21:30 ώρα Ελλάδος, τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς Κάρολος Γ', θα παραστούν σε αγρυπνία που θα γίνει για τη βασίλισσα.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών στη Σκωτία. Η σορός της ήδη βρίσκεται στο Αβαείο του Γουέστμινστερ όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τη Δευτέρα.

Με πληροφορίες του Reuters/ΑΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM