Baby Reindeer: Η τηλεοπτική Μάρθα έκανε coming out 

Baby Reindeer: Η τηλεοπτική Μάρθα έκανε coming out  Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

Η ηθοποιός της σειράς «Baby Reindeer», Τζέσικα Γκούνινγκ, έκανε coming out ως γκέι. 

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του Netflix «Baby Reindeer» με τον ρόλο της ως Μάρθα, μίλησε στο podcast Reign with Josh Smith, σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.  

Η ηθοποιός Τζέσικα Γκάνινγκ ανέφερε πως «νιώθει πολύ περήφανη που πλέον μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για τη σεξουαλικότητά της». Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, η οποία είναι εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, ο δημιουργός Ρίτσαρντ Γκαντ υποδύεται τον εαυτό του ως έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Nτόνι και αποκτά μία stalker, τη Μάρθα, η οποία τον παρακολουθεί και τον «βομβαρδίζει» με μηνύματα. Κατά τη διάρκεια του podcast, η Γκάνινγκ μίλησε για το θέμα της αγάπης προς τον εαυτό σου, πριν μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της. 

«Αισθάνεσαι διαφορετικά τώρα;» ρώτησε ο Smith, με την ηθοποιό να απαντά «Λοιπόν, μου συνέβη κάτι μεγάλο και ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Έκανα coming out τον Νοέμβριο του 2022», είπε και ο Smith την «καλωσόρισε στο κλαμπ». «Σας ευχαριστώ πολύ. Και αυτό ήταν μεγάλο πράγμα για μένα. Τόσο καιρό περιτριγυρίζομαι από ομοφυλόφιλους» είπε. «Όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι. Οπότε δεν καταπίεζα κάτι. Απλώς δεν ήξερα αν είχε να κάνει με τα κιλά μου, γιατί πάντα ένιωθα κάπως στο περιθώριο». 

Η Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε ότι πριν από λίγο καιρό τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυνατά για να τα αρνηθεί. «Αλλά ναι, συνειδητοποίησα τότε πως ήμουν απλώς γκέι. Αυτό ήταν και είναι». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή όπου όλα έκαναν κλικ. Και τότε κατάλαβα τον εαυτό μου, γιατί για τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι ίσως είχε να κάνει με τον σωματότυπό μου». 

Τέλος, αναφέρθηκε στο coming out της ως «το πιο απελευθερωτικό πράγμα» που της θύμισε μια σκηνή από τη σειρά που της έκανε εντύπωση. «Υπάρχει ένα πραγματικά συναισθηματικό σημείο στη σειρά, όπου ο Ντόνι μιλά για τον ύπνο που έκανε στο σπίτι των γονιών του». Η ίδια θυμήθηκε πως έκανε έναν εξίσου καλό ύπνο μετά την εξομολόγηση στους γονείς της: «Το είπα στην οικογένειά μου τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς και κοιμήθηκα για περίπου 10 ώρες τη νύχτα. Ναι, γιατί κατά κάποιο τρόπο είπα: "Αυτό ήταν όλο". Ήταν σαν ένα μικρό μυστικό, υποθέτω, το κρατούσα ακόμα και από τον εαυτό μου». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM