Baby Reindeer: Η τηλεοπτική Μάρθα έκανε coming out 

Baby Reindeer: Η τηλεοπτική Μάρθα έκανε coming out  Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

Η ηθοποιός της σειράς «Baby Reindeer», Τζέσικα Γκούνινγκ, έκανε coming out ως γκέι. 

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του Netflix «Baby Reindeer» με τον ρόλο της ως Μάρθα, μίλησε στο podcast Reign with Josh Smith, σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.  

Η ηθοποιός Τζέσικα Γκάνινγκ ανέφερε πως «νιώθει πολύ περήφανη που πλέον μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για τη σεξουαλικότητά της». Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, η οποία είναι εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, ο δημιουργός Ρίτσαρντ Γκαντ υποδύεται τον εαυτό του ως έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Nτόνι και αποκτά μία stalker, τη Μάρθα, η οποία τον παρακολουθεί και τον «βομβαρδίζει» με μηνύματα. Κατά τη διάρκεια του podcast, η Γκάνινγκ μίλησε για το θέμα της αγάπης προς τον εαυτό σου, πριν μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της. 

«Αισθάνεσαι διαφορετικά τώρα;» ρώτησε ο Smith, με την ηθοποιό να απαντά «Λοιπόν, μου συνέβη κάτι μεγάλο και ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Έκανα coming out τον Νοέμβριο του 2022», είπε και ο Smith την «καλωσόρισε στο κλαμπ». «Σας ευχαριστώ πολύ. Και αυτό ήταν μεγάλο πράγμα για μένα. Τόσο καιρό περιτριγυρίζομαι από ομοφυλόφιλους» είπε. «Όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι. Οπότε δεν καταπίεζα κάτι. Απλώς δεν ήξερα αν είχε να κάνει με τα κιλά μου, γιατί πάντα ένιωθα κάπως στο περιθώριο». 

Η Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε ότι πριν από λίγο καιρό τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυνατά για να τα αρνηθεί. «Αλλά ναι, συνειδητοποίησα τότε πως ήμουν απλώς γκέι. Αυτό ήταν και είναι». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Και αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή όπου όλα έκαναν κλικ. Και τότε κατάλαβα τον εαυτό μου, γιατί για τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι ίσως είχε να κάνει με τον σωματότυπό μου». 

Τέλος, αναφέρθηκε στο coming out της ως «το πιο απελευθερωτικό πράγμα» που της θύμισε μια σκηνή από τη σειρά που της έκανε εντύπωση. «Υπάρχει ένα πραγματικά συναισθηματικό σημείο στη σειρά, όπου ο Ντόνι μιλά για τον ύπνο που έκανε στο σπίτι των γονιών του». Η ίδια θυμήθηκε πως έκανε έναν εξίσου καλό ύπνο μετά την εξομολόγηση στους γονείς της: «Το είπα στην οικογένειά μου τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς και κοιμήθηκα για περίπου 10 ώρες τη νύχτα. Ναι, γιατί κατά κάποιο τρόπο είπα: "Αυτό ήταν όλο". Ήταν σαν ένα μικρό μυστικό, υποθέτω, το κρατούσα ακόμα και από τον εαυτό μου». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από τη σκοπιά 13χρονου θύματος

Διεθνή / Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά ανήλικου τότε θύματος

Η ταινία «The Girl», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαμάνθα Γκάιμερ, θα επανεξετάσει «ένα από τα πιο διαβόητα σκάνδαλα του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια του προσώπου που παρερμηνεύτηκε περισσότερο»
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία εγκρίνει τον προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Διεθνή / Η Γαλλία ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Λεκορνί κατάφερε να περάσει τον προϋπολογισμό μόνο επειδή το Σοσιαλιστικό Κόμμα συμφώνησε να μην καταψηφίσει την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα ορισμένες παραχωρήσεις
THE LIFO TEAM
Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

Διεθνή / Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

«Συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο και να αγοράζει πολύ περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», ανέφερε ο Τραμπ σχετικά με τη συζήτησή του με τον Ναρέντρα Μόντι
THE LIFO TEAM