Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ, στο εξώφυλλο του περιοδικού των New York Times

Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ, στο εξώφυλλο του περιοδικού των New York Times Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ, που σαρώνει τις ΗΠΑ, «κατέλαβε» και το πρωτοσέλιδο του περιοδικού των New York Times. 

«Στο βασίλειο της Τέιλορ», είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού, δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Τέιλορ Σουίφτ από τη συναυλία που έδωσε στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια τον περασμένο Ιούλιο. 

«Το ξέφρενο ταξίδι μου στην καρδιά του Swiftiedom», είναι ο τίτλος του άρθρου της Τάφρι Μπρόντεσερ Άκνερ, η οποία περιγράφει την εμπειρία της από τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο πλαίσιο του Eras Tour, επιχειρώντας παράλληλα να αναλύσει αυτό το φαινόμενο στο οποίο έχει εξελιχθεί η τραγουδίστρια. 

«Δεν σαγηνεύεις με τέτοιο τρόπο το κοινό αν δεν λες κάτι αληθινό, κάτι που αυτές οι λεγεώνες κοριτσιών και γυναικών περίμεναν να ακούσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

«Η Τέιλορ Σουίφτ ξέρει είναι πως είναι διασκεδαστικό να τραγουδάς για αγόρια, γυναίκες και ειδύλλια», αλλά αυτές οι στιγμές «είναι απλά τα πιο μικρά κομμάτια στη ζωή μιας γυναίκας, ό,τι κι αν σας λένε οι ταινίες», σημειώνει ακόμη η αρθρογράφος. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ