Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή ο μαρτυρικός θάνατος μιας 47χρονης γυναίκας, που βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε με ένα κλαδί δέντρου το Σάββατο σε περιοχή στα βόρεια της χώρας.

 

Αρχικά η αστυνομία συνέλαβε έναν 37χρονο που κατοικεί στην περιοχή, αργότερα όμως τον άφησε ελεύθερο.

 

«Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω αυτό, " ανέφερε σε τοπική εφημερίδα η Mabel Ferreyra Da Rocha, αδελφή της 47χρονης Irma, που εξιστόρησε τις τελευταίες ώρες της γυναίκας στο νοσοκομείο: «Αυτό που ήταν εξοργιστικό για μένα είναι ότι στο θάλαμο του νοσοκομείου η αδελφή μου με εκλιπαρούσε να την απαλλάξω από τον πόνο κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω.»

 

Αργεντινή: Φρικιαστική δολοφονία 47χρονης που βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε

 

Η Irma εργαζόταν ως υπηρέτρια σε δύο σπίτια και μετέβαινε σε ένα από αυτά για δουλειά. Τα ίχνη της χάθηκαν και την επόμενη μέρα την βρήκε να αιμορραγεί σε έναν παράδρομο, κάτοικος της περιοχής.

 

Αργεντινή: Φρικιαστική δολοφονία 47χρονης που βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε

 

 

Αυτή η συγκλονιστική περίπτωση είναι μία ακόμη από τις πολλές στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπου μία γυναίκα σκοτώνεται κατά μέσο όρο κάθε 30 ώρες από την ανδρική βία.

 

Αργεντινή: Φρικιαστική δολοφονία 47χρονης που βιάστηκε και ανασκολοπίστηκε

 

Ακτιβίστριες της χώρας έχουν βγει στους δρόμους ζητώντας μέτρα από την κυβέρνηση για να σταματήσει αυτό το έγκλημα. Η τελευταία σκληρή δολοφονία προστίθεται στις περισσότερες από 230 εγγεγραμμένες δολοφονίες μέχρι στιγμής, αυτό το έτος.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr