Άνοιξε η διαθήκη του Μάικλ Γκάμπον: Στη σύζυγό του η περιουσία- Η σύντροφός του δεν πήρε τίποτα

Μάικλ Γκάμπον: Άφησε την περιουσία του στη σύζυγό του- Στη σύντροφό του δεν άφησε τίποτα Facebook Twitter
Μάικλ Γκάμπον/Φωτ.: EPA
0

Ο «καθηγητής Ντάμπλντορ» στο Χάρι Πότερ, Σερ Μάικλ Γκάμπον άφησε το σύνολο της περιουσίας του - ύψους σχεδόν 1,8 εκατ. ευρώ -  στη 61χρονη σύζυγό του, Αν Γκάμπον. Στη σύντροφό του, που μεγαλώνει τα δύο έφηβα παιδιά τους, δεν άφησε τίποτα. 

Ο 82χρονος, ο οποίος αγαπήθηκε για τον ρόλο του στο Χάρι Πότερ, απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από πνευμονία.  Μετά τη δημοσίευση της διαθήκης του την Τρίτη αποκαλύφθηκε ότι η σύντροφός του όλα αυτά τα χρόνια, Φιλίπα Χαρτ, δεν κληρονόμησε τίποτα, σύμφωνα με το τρισέλιδο έγγραφο που είδε η Daily Mail.

Η Χαρτ, η οποία είναι σκηνογράφος, γνώρισε τον Γκάμπον  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Longitude το 2000. Έχουν μαζί δύο παιδιά στην εφηβεία, τον Τομ, 17 ετών και τον Γουίλιαμ, 15 ετών.

Ο ηθοποιός έκανε διπλή ζωή και περνούσε χρόνο τόσο με τη σύζυγό του όσο και με τη σύντροφό του. Στη διαθήκη, είχε κανονίσει το σύνολο της περιουσίας του ύψους 1.465.882 λιρών να μείνει στον γιο του Φέργκους , σε περίπτωση που η σύζυγός του πεθάνει πριν από αυτόν.

Τα παιδιά του με την Χαρτ έλαβαν 10.000 λίρες το καθένα και ένα τρόπαιο σύμφωνα με τη διαθήκη. Και στους δύο άφησε ένα βραβείο ηθοποιού με ασημένια καρδιά του Variety Club of Great Britain, στον μεγαλύτερο άφησαν ένα που απονεμήθηκε το 1987, ενώ ο νεότερος έλαβε ένα τρόπαιο που απονεμήθηκε το 2000. Η Χαρτ είναι η μόνη που δεν κληρονόμησε απολύτως τίποτα. 

Ο θάνατος του Γκάμπον ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του, λαίδη Ανν, και τον γιο του Φέργκους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με συμμετοχή σε περισσότερες από 150 ταινίες και σειρές, τέσσερα βραβεία BAFTA και τρία Λόρενς Ολίβιε για την επίσης σημαντική θεατρική του καριέρα, ο Γκάμπον αποτέλεσε ούτως ή άλλως μεγάλη μορφή της υποκριτικής, ιδίως όσον αφορά το αγγλικό περιβάλλον.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM