Ανάπτυξη πυραύλων η απάντηση Πούτιν στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ

Ανάπτυξη πυραύλων η απάντηση Πούτιν στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ Facebook Twitter
0

Η Ρωσία θα αναπτύξει αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 και συστοιχίες πυραύλων Iskander στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο RIA επικαλούμενο τον επικεφαλής της επιτροπής Άμυνας της άνω Βουλής.

 

Η Μόσχα θεωρεί την ανάπτυξη των πυραύλων αυτών στα δυτικά σύνορά της απάντηση στην αμερικανική πυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη, εξήγησε ο Βίκτορ Οζέροφ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

 

«Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις απειλές θα αναγκαστούμε να ενισχύσουμε την πυραυλική και την εναέρια άμυνά μας στον δυτικό τομέα και να αναπτύξουμε επιπλέον στοιχεία», τόνισε ο Οζέροφ σε συνέντευξή του στο RIA.

 

Εκτός από την ανάπτυξη του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας S-400 και των συστοιχιών πυραύλων Iskander στο Καλίνγκραντ στην περιοχή της Βαλτικής, προβλέπεται και η ανάπτυξη νέων μονάδων στις δυτικές και νότιες στρατιωτικές περιοχές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM