Αλγερία: Νεκρά σε τροχαίο οκτώ παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 15 ετών

Αλγερία: Νεκρά σε τροχαίο οκτώ παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 15 ετών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Οκτώ παιδιά έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ σε τροχαίο στο οποίο επίσης τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, κοντά στη βιομηχανική πόλη Σκίκντα, που βρίσκεται 500 χλμ. ανατολικά του Αλγερίου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων APS.


To τροχαίο οφείλεται σε σύγκρουση μεταξύ ενός μικρού λεωφορείου και ενός οχήματος, τα οποία στη συνέχεια έπεσαν από ύψος 50 μέτρων σε χαράδρα, πρόσθεσε το APS, διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι προσωρινός.


Τα παιδιά που σκοτώθηκαν είχαν ηλικία μεταξύ 10 και 15 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Τα τροχαία ήταν αιτία για τον θάνατο 5.000 ανθρώπων το 2015 στην Αλγερία, ένας αριθμός που καταγράφει αύξηση 15%, κυρίως λόγω της μη τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.


Οι αρχές μιλούν συχνά για την "τρομοκρατία του δρόμου" ώστε να καταγγείλουν την συμπεριφορά των οδηγών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM