Αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος ο δράστης που απήγαγε τα σκυλιά της Lady Gaga

Αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος ο δράστης που απήγαγε τα σκυλιά της Lady Gaga Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο ύποπτος στην υπόθεση απαγωγής των σκυλιών της Lady Gaga και του πυροβολισμού του ανθρώπου που τα φρόντιζε αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος από τη φυλακή.

Πέρυσι, ο Ryan Fischer, ο άνθρωπος που είχε προσληφθεί από την Lady Gaga για να βγάζει βόλτα και να φροντίζει τα δύο της σκυλιά δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, που τον πυροβόλησαν και απήγαγαν τα γαλλικά μπουλντόγκ της.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης, που συνελήφθη και είναι υπό κράτηση έναν χρόνο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά Μέσα να αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος από τη φυλακή.

Ο 19χρονος, James Howard Jackson, αφέθηκε ελεύθερος στις 6 Απριλίου σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες. Ως αιτία αναφέρεται ότι απορρίφθηκε η υπόθεση εναντίον του.

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο NBC ότι η απελευθέρωσή του έγινε λόγω λάθους της διοίκησης καθώς η υπόθεση χρειάστηκε να υποβληθεί εκ νέου τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, το κατηγορητήριο έπρεπε να τροποποιηθεί λόγω μιας λεπτομέρειας. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης έχει επιστρέψει στη φυλακή ή καταζητείται από τις αρχές.

Ο Fischer μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό τον περασμένο Μάρτιο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για το ιατρικό προσωπικό που τον περιέθαλψε αλλά και ευχαριστίες για τις ευχές που έλαβε από τους φανς της Lady Gaga.

Πριν από έναν μήνα αποκάλυψε ότι του αφαιρέθηκε τμήμα των πνευμόνων του λέγοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Η Lady Gaga από την πλευρά της τον χαρακτήρισε ήρωα μετά το συμβάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Fischer περπατούσε με τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga όταν τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές έξω από το σπίτι του στο δυτικό Χόλιγουντ.

Με πληροφορίες του Rolling Stone/NME/NBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Διεθνή / Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Τουρκία να επαναγοράσει τους S-400, καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω αυξημένης ζήτησης - Πώς η πρόταση επηρεάζει τις σχέσεις Άγκυρας με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ και τι σημαίνει για τα F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Διεθνή / «Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Μεγάλη διαδήλωση 50.000 ατόμων στην Άγκυρα ενάντια στη δικαστική απόφαση που απειλεί την ηγεσία του CHP - Ο Οζγκιούρ Οζέλ κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» και επιτίθεται στην κυβέρνηση Ερντογάν
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Διεθνή / Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Ο Ρούμπιο έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί σε κατ' ιδίαν συζητήσεις ότι η αμερικανική διοίκηση δεν θα αντιταχθεί στην προσάρτηση αυτή - Αξιωματούχοι επισημαίνουν όμως τον κίνδυνο να διαταραχθούν οι Συμφωνιες του Αβραάμ
LIFO NEWSROOM