Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοδός σκύλων της Lady Gaga: «Θα έδινε τη ζωή του για αυτά»

Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοδός σκύλων της Lady Gaga: «Θα έδινε τη ζωή του για αυτά» Facebook Twitter
0

Αν και οι αρχές δεν έχουν κατονομάσει επισήμως τον συνοδό σκύλων της Lady Gaga που τραυματίστηκε σε ένοπλη ληστεία, στενός φίλος και πρώην πελάτης του μίλησε δημοσίως για τον Ράιαν Φίσερ, λέγοντας πως «κυριολεκτικά θα έδινε τη ζωή του» για όσα ζώα φροντίζει. 

Ο Φίσερ, που στο παρελθόν έβγαζε βόλτα σκύλους στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε στο Λος Άντζελες πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ειδικά για να αναλάβει τα σκυλιά της Lady Gaga, είπε ο Dr. Fred Pescatore στο Entertainment Tonight.


«Ήταν φοβερά δεμένος μαζί τους», σημείωσε για την σχέση του 30χρονου με τα σκυλιά. «Θέλω να πω, θα έκανε τα πάντα για εκείνα». 

«Σου ραγίζει την καρδιά και ξέρω πως πρέπει σίγουρα να προσπάθησε να τα προστατεύσει», πρόσθεσε ο Pescatore, του οποίου τον σκύλο έβγαζε βόλτα ο Φίσερ για επτά χρόνια στη Νέα Υόρκη. «Κυριολεκτικά θα έδινε τη ζωή του για οποιοδήποτε από τα σκυλιά μας και πραγματικά ελπίζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο τώρα». 


Περιγράφοντας τον Φίσερ ως «καταπληκτικό» στη δουλειά του, ο Pescatore πρόσθεσε πως «φρόντιζε πραγματικά αυτούς τους σκύλους σαν να ήταν παιδιά του και ήταν, θέλω να πω, ήταν απίστευτος- ευγενικός, καλοσυνάτος άνθρωπος». 

«Βασικά ήταν καλλιτέχνης και βρισκόταν σε φάση να φύγει. Θα σταματούσε σε μερικούς μήνες. Θα έκλεινε με την συνεργασία με την Gaga και μετά θα έφευγε να κάνει τα καλλιτεχνικά του», σημείωσε ο Pescatore.


Τα γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας κλάπηκαν περίπου στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια βόλτας με τον Φίσερ, που δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Η αστυνομία του Λος Άντζελες λέει πως υπάρχει τουλάχιστον ένας ύποπτος: ένας άντρας με ημιαυτόματο όπλο που μάρτυρες είδαν να φεύγει προς την Hollywood Boulevard. Οι σκύλοι ακόμη αγνοούνται. 

Εκπρόσωπος της Lady Gaga, που βρίσκεται στην Ιταλία, επιβεβαίωσε πως το θύμα ήταν ο άνθρωπος που έβγαζε βόλτα τους σκύλους της τραγουδίστριας και πως οι δυο σκύλοι ήταν τα γαλλικά μπουλντόγκ της, Koji και Gustav.

Επιπλέον επιβεβαίωσε πως η Gaga προσφέρει αμοιβή 500.000 δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με τους σκύλους της, που μπορούν να στέλνονται στο email [email protected].

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM