ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοδός σκύλων της Lady Gaga: «Θα έδινε τη ζωή του για αυτά»

Σε σοβαρή κατάσταση ο συνοδός σκύλων της Lady Gaga: «Θα έδινε τη ζωή του για αυτά» Facebook Twitter
0

Αν και οι αρχές δεν έχουν κατονομάσει επισήμως τον συνοδό σκύλων της Lady Gaga που τραυματίστηκε σε ένοπλη ληστεία, στενός φίλος και πρώην πελάτης του μίλησε δημοσίως για τον Ράιαν Φίσερ, λέγοντας πως «κυριολεκτικά θα έδινε τη ζωή του» για όσα ζώα φροντίζει. 

Ο Φίσερ, που στο παρελθόν έβγαζε βόλτα σκύλους στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε στο Λος Άντζελες πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ειδικά για να αναλάβει τα σκυλιά της Lady Gaga, είπε ο Dr. Fred Pescatore στο Entertainment Tonight.


«Ήταν φοβερά δεμένος μαζί τους», σημείωσε για την σχέση του 30χρονου με τα σκυλιά. «Θέλω να πω, θα έκανε τα πάντα για εκείνα». 

«Σου ραγίζει την καρδιά και ξέρω πως πρέπει σίγουρα να προσπάθησε να τα προστατεύσει», πρόσθεσε ο Pescatore, του οποίου τον σκύλο έβγαζε βόλτα ο Φίσερ για επτά χρόνια στη Νέα Υόρκη. «Κυριολεκτικά θα έδινε τη ζωή του για οποιοδήποτε από τα σκυλιά μας και πραγματικά ελπίζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο τώρα». 


Περιγράφοντας τον Φίσερ ως «καταπληκτικό» στη δουλειά του, ο Pescatore πρόσθεσε πως «φρόντιζε πραγματικά αυτούς τους σκύλους σαν να ήταν παιδιά του και ήταν, θέλω να πω, ήταν απίστευτος- ευγενικός, καλοσυνάτος άνθρωπος». 

«Βασικά ήταν καλλιτέχνης και βρισκόταν σε φάση να φύγει. Θα σταματούσε σε μερικούς μήνες. Θα έκλεινε με την συνεργασία με την Gaga και μετά θα έφευγε να κάνει τα καλλιτεχνικά του», σημείωσε ο Pescatore.


Τα γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας κλάπηκαν περίπου στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια βόλτας με τον Φίσερ, που δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Η αστυνομία του Λος Άντζελες λέει πως υπάρχει τουλάχιστον ένας ύποπτος: ένας άντρας με ημιαυτόματο όπλο που μάρτυρες είδαν να φεύγει προς την Hollywood Boulevard. Οι σκύλοι ακόμη αγνοούνται. 

Εκπρόσωπος της Lady Gaga, που βρίσκεται στην Ιταλία, επιβεβαίωσε πως το θύμα ήταν ο άνθρωπος που έβγαζε βόλτα τους σκύλους της τραγουδίστριας και πως οι δυο σκύλοι ήταν τα γαλλικά μπουλντόγκ της, Koji και Gustav.

Επιπλέον επιβεβαίωσε πως η Gaga προσφέρει αμοιβή 500.000 δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με τους σκύλους της, που μπορούν να στέλνονται στο email [email protected].

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει τη διαχρονική παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM