Απεργία της ΓΣΕΕ

FBI: 160 φάκελοι έχουν σχηματιστεί για την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο

FBI: 160 φάκελοι έχουν σχηματιστεί για την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο Facebook Twitter
FBI: 160 φάκελοι έχουν σχηματιστεί για την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο (EPA/Αρχείο)
0

Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο των οπαδών του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στην Ουάσιγκτον.

Ο Στίβεν Ντ'Αντουόνο είπε σε ενημέρωση δημοσιογράφων ότι το FBI έχει λάβει 100.000 βίντεο και φωτογραφίες ως πληροφορίες.

Ο εισαγγελέας Μάικλ Σέργουιν ανέφερε ότι έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε 70 υποθέσεις και αναμένει ότι θα αυξηθούν σε εκατοντάδες.

Την ίδια ώρα ένα εσωτερικό έγγραφο του FBI προειδοποιεί την πολιτεία και τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου στην Ουάσιγκτον ότι πρέπει να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο βίαιων διαδηλώσεων από δεξιούς εξτρεμιστές την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το υπόμνημα του FBI είχε εκδοθεί μια εβδομάδα πριν από την εισβολή στο Καπιτώλιο της περασμένης εβδομάδας.

Το έγγραφο εντοπίζει αξιόπιστες απειλές για το Καπιτώλιο αλλά και τις 50 κρατικές πρωτεύουσες, από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες του Politico/Reuters

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ