Εκλογές ΗΠΑ: Επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια - Μόλις 1.579 ψήφοι η διαφορά Μπάιντεν- Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ: Επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια - Μόλις 1.579 ψήφοι η διαφορά Μπάιντεν- Τραμπ Facebook Twitter
EPA
0

Επανακαταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στην Τζόρτζια, λόγω της πολύς μικρής διαφοράς μεταξύ των δύο υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν.

«Θα γίνει επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια», δήλωσε ο υπεύθυνος για τις εκλογές στη συγκεκριμένη πολιτεία και υποσχέθηκε διαφάνεια στη διαδικασία. Η επανακαταμέτρηση ήταν αναμενόμενη λόγω της πολύς μικρής διαφοράς, σημειώνει ο Guardian.

Αυτή τη στιγμή, ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά μόλις 1.579 ψήφους στην Τζόρτζια, με καταμετρημένο το 99% των ψήφων. Οι δύο υποψήφιοι συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό στην πολιτεία, 49,4%, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Edison Research.

Στο μεταξύ, στην Πενσιλβάνια ο Μπάιντεν διεύρυνε λίγο περισσότερο το προβάδισμά του, που τώρα είναι στις 6.737 ψήφους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών πέρασε μπροστά σε Τζόρτζια και Πενσιλβάνια τις τελευταίες ώρες. Αν δεν κερδίσει αυτές τις δύο πολιτείες, τότε ο Τραμπ δεν θα μπορέσει να παραμείνει στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM