Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρονται να νόσησαν από κορωνοϊό στο Λος Άντζελες

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρονται να νόσησαν από κορωνοϊό στο Λος Άντζελες Facebook Twitter
Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρονται να νόσησαν από κορωνοϊό στο Λος Άντζελες (EPA)
0

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ νόσησαν από κορωνοϊό στις ΗΠΑ τον Μάρτιο και η νυν επιχειρηματίας και πρώην Spice Girl, ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα για περισσότερες από δύο εβδομάδες «μετά από μόλυνση αρκετών υπαλλήλων», λέει η Daily Mail.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι Μπέκαμ φέρονται να νόσησαν από κορωνοϊό μετά από ταξίδι τους στις ΗΠΑ. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για «υπερμεταδότες του ιού».

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το ζευγάρι και ορισμένοι συγγενείς, φίλοι και υπάλληλοι κατέληξαν να νοσούν από κορωνοϊό αλλά αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό.

  

Φίλος της οικογένειας που φέρεται να μίλησε στη Sun είπε ότι ο ζευγάρι κόλλησε όταν ο Ντέιβιντ ήταν στην έναρξη του αμερικανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου του, Ίντερ Μαϊάμι.

Την 1η Μαρτίου, ο 45χρονος Ντέιβιντ παραβρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο πρώτο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι εκτός έδρας στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Τότε, δε, η οικογένεια φιλοξένησε, επίσης, την αρραβωνιαστικό του γιου τους Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ στον εναρκτήριο αγώνα, καθώς και την Έβα Λονγκόρια, Λιβ Τάιλερ και τον σεφ Γκόρτντον Ράμσεϊ.

Στις 4 Μαρτίου, οι Μπέκαμ επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους σε ένα πλούσιο πάρτι ύψους, 100.000 ευρώ στο Cotswolds, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 11 Μαρτίου, ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και τα παιδιά τους επέστρεψαν στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι για την επίσημη έναρξη της ομάδας του Μπέκαμ.

«Ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο. Ο Ντέιβιντ είχε καθήκον να παραβρεθεί στον αγώνα της ομάδας του και η οικογένειά του έσπευσε να τον στηρίζει. Παρακολούθησαν μερικές εκδηλώσεις καθώς ο Ντέιβιντ είχε κάποιες υποχρεώσεις και έσφιγγαν τα χέρια και φιλούσαν τους οπαδούς και διάφορους αξιωματούχους του συλλόγου. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο Λονδίνο και κατευθύνθηκαν κατευθείαν στο αρχοντικό τους στο Cotswolds» είπε φίλος της οικογένειας που επικαλείται η Sun.

Αφού γιόρτασαν τα 21α γενέθλια του γιου τους Μπρούκλιν, έκαναν ένα άλλο σύντομο ταξίδι στο Μαϊάμι, πριν εμφανίσουν τα πρώτα σημάδια του ιού.

Στη συνέχεια ο Ντέιβιντ άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και λίγο μετά η Βικτώρια εμφάνισε πονόλαιμο και πυρετό, λένε οι ίδιες πηγές.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι αρκετοί από την ομάδα των Μπέκαμ συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, των σωματοφυλακών και των προσωπικών βοηθών τους επίσης νόσησαν και «μερικοί από αυτούς πολύ άσχημα» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Sun, η Βικτόρια «πανικοβλήθηκε» και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα για περισσότερο από την απαιτούμενη περίοδο δύο εβδομάδων, την οποία ορίζει η βρετανική κυβέρνηση.

Οι εκπρόσωποι του Ντέιβιντ Μπέκαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά.

Με πληροφορίες της Daily Mail/The Sun

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM