Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ

Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ Facebook Twitter
Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ (ruptly)
0

Οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν μεν, χωρίς να επιτρέπεται το σεξ δε.

Μετά από μήνες που παρέμεναν κλειστοί λόγω του κορωνοϊού, οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν ξανά αλλά το σεξ εξακολουθεί να είναι εκτός των επιτρεπτών δραστηριοτήτων των πελατών.

Αντ 'αυτού, οι πελάτες που αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση στη γερμανική πρωτεύουσα θα πρέπει να αρκεστούν προς το παρόν, τουλάχιστον, σε ερωτικά μασάζ έως ότου αρθούν οι περιορισμοί, τον Σεπτέμβριο.

Με απλά λόγια, ήδη από τις 8 Αυγούστου επιτρέπονται οι «σεξουαλικές υπηρεσίες», αλλά απαγορεύονται, έως την 1η Σεπτεμβρίου, οι «σεξουαλικές συνευρέσεις».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πελάτες που έχουν απογοητευτεί  από τη μερική χαλάρωση των κανονισμών αλλά και οι εργάτες και οι εργάτριες του σεξ. Στον οίκο ανοχής που εργάζεται η Jana, όλα ήταν έτοιμα, αναφέρει το France24. «Προτιμώ την παροχή σεξουαλικής υπηρεσίας, όπως και οι πελάτες μου», δήλωσε στο γαλλικό κανάλι.

Η σεξουαλική εργασία είχε απαγορευτεί στο Βερολίνο από τα μέσα Μαρτίου ως μέρος των προσπαθειών για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωvoϊού.

Τον Ιούλιο, αρκετές δεκάδες εργάτριες του σεξ με φουσκωτές κούκλες στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κοινοβούλιο στο Βερολίνο, καθώς οι συνεχιζόμενοι περιορισμοί, τις εμπόδιζαν να εργαστούν, ωθώντας τις να λειτουργούν παράνομα.

Στη Γερμανία υπάρχουν 40.000 εγγεγραμμένοι εργάτες και εργάτριες του σεξ, με συμβάσεις εργασίας και παροχές κοινωνικής ασφάλισης.

Ο  υπεύθυνος του οίκου ανοχής, Aurel Johannes Marx έχει δει εξαψήφιες απώλειες στα έσοδά, λόγω του κλεισίματος και τώρα πρέπει να επενδύσει ακόμη περισσότερα για να βεβαιωθεί ότι η επιχείρησή του πληροί τις απαιτήσεις του κορωνοϊου.

Πινακίδες που εξηγούν τους κανόνες έχουν τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής, ο οποίος μοιάζει με μια πολυτελή είσοδο ξενοδοχείου με δερμάτινα καθίσματα και μαρμάρινο δάπεδο. Όσοι επισκέπτονται τον οίκο ανοχής πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τα οποία φυλάσσονται σε σφραγισμένο φάκελο.

Απαιτείται επίσης να φορούν μάσκες, όπως ακριβώς στο σούπερ μάρκετ, σε βενζινάδικο και στο μετρό, και οι περισσότεροι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό. «Αυτό που δεν λειτουργεί τόσο καλά, ωστόσο, είναι ότι πολλοί επισκέπτες έρχονται σε έναν οίκο ανοχής με την προσδοκία ότι θα κάνουν σεξ» δήλωσε.

Οι αυστηροί κανονισμοί υγιεινής θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε θα επιτρέπεται το σεξ κανονικά στους οίκους ανοχής του Βερολίνου και άλλων περιοχών της Γερμανίας.

Με πληροφορίες του France24

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Xιλιάδες πολίτες θρηνούν σε αγρυπνίες σε όλη την Αυστραλία

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Xιλιάδες πολίτες θρηνούν σε αγρυπνίες σε όλη την Αυστραλία

Πολίτες σε όλη την Αυστραλία πενθούν για τους 16 νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή - 25 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της χώρας, ανάμεσά τους και ο δράστης
THE LIFO TEAM
Η Ευρώπη έτοιμη να ηγηθεί «πολυεθνικής δύναμης» στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ευρώπη έτοιμη να ηγηθεί «πολυεθνικής δύναμης» στην Ουκρανία

Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, της Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη αναφέρουν, ότι στρατεύματα από τη «συμμαχία των προθύμων», με τη στήριξη των ΗΠΑ, θα μπορούσαν να συνδράμουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των ουκρανικών δυνάμεων
THE LIFO TEAM
IRC: Το Σουδάν για τρίτη χρονιά πρώτο στη λίστα της με τις σοβαρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις του κόσμου

Διεθνή / IRC: Το Σουδάν για τρίτη χρονιά πρώτο στη λίστα της με τις σοβαρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις του κόσμου

Την ώρα που συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών σε έναν εμφύλιο πόλεμο που έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, η «κραυγή» φορέων και οργανώσεων για βοήθεια στο Σουδάν ενισχύεται
THE LIFO TEAM