20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ

Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ Facebook Twitter
Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ (ruptly)
0

Οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν μεν, χωρίς να επιτρέπεται το σεξ δε.

Μετά από μήνες που παρέμεναν κλειστοί λόγω του κορωνοϊού, οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν ξανά αλλά το σεξ εξακολουθεί να είναι εκτός των επιτρεπτών δραστηριοτήτων των πελατών.

Αντ 'αυτού, οι πελάτες που αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση στη γερμανική πρωτεύουσα θα πρέπει να αρκεστούν προς το παρόν, τουλάχιστον, σε ερωτικά μασάζ έως ότου αρθούν οι περιορισμοί, τον Σεπτέμβριο.

Με απλά λόγια, ήδη από τις 8 Αυγούστου επιτρέπονται οι «σεξουαλικές υπηρεσίες», αλλά απαγορεύονται, έως την 1η Σεπτεμβρίου, οι «σεξουαλικές συνευρέσεις».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πελάτες που έχουν απογοητευτεί  από τη μερική χαλάρωση των κανονισμών αλλά και οι εργάτες και οι εργάτριες του σεξ. Στον οίκο ανοχής που εργάζεται η Jana, όλα ήταν έτοιμα, αναφέρει το France24. «Προτιμώ την παροχή σεξουαλικής υπηρεσίας, όπως και οι πελάτες μου», δήλωσε στο γαλλικό κανάλι.

Η σεξουαλική εργασία είχε απαγορευτεί στο Βερολίνο από τα μέσα Μαρτίου ως μέρος των προσπαθειών για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωvoϊού.

Τον Ιούλιο, αρκετές δεκάδες εργάτριες του σεξ με φουσκωτές κούκλες στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κοινοβούλιο στο Βερολίνο, καθώς οι συνεχιζόμενοι περιορισμοί, τις εμπόδιζαν να εργαστούν, ωθώντας τις να λειτουργούν παράνομα.

Στη Γερμανία υπάρχουν 40.000 εγγεγραμμένοι εργάτες και εργάτριες του σεξ, με συμβάσεις εργασίας και παροχές κοινωνικής ασφάλισης.

Ο  υπεύθυνος του οίκου ανοχής, Aurel Johannes Marx έχει δει εξαψήφιες απώλειες στα έσοδά, λόγω του κλεισίματος και τώρα πρέπει να επενδύσει ακόμη περισσότερα για να βεβαιωθεί ότι η επιχείρησή του πληροί τις απαιτήσεις του κορωνοϊου.

Πινακίδες που εξηγούν τους κανόνες έχουν τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής, ο οποίος μοιάζει με μια πολυτελή είσοδο ξενοδοχείου με δερμάτινα καθίσματα και μαρμάρινο δάπεδο. Όσοι επισκέπτονται τον οίκο ανοχής πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τα οποία φυλάσσονται σε σφραγισμένο φάκελο.

Απαιτείται επίσης να φορούν μάσκες, όπως ακριβώς στο σούπερ μάρκετ, σε βενζινάδικο και στο μετρό, και οι περισσότεροι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό. «Αυτό που δεν λειτουργεί τόσο καλά, ωστόσο, είναι ότι πολλοί επισκέπτες έρχονται σε έναν οίκο ανοχής με την προσδοκία ότι θα κάνουν σεξ» δήλωσε.

Οι αυστηροί κανονισμοί υγιεινής θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε θα επιτρέπεται το σεξ κανονικά στους οίκους ανοχής του Βερολίνου και άλλων περιοχών της Γερμανίας.

Με πληροφορίες του France24

Διεθνή
0

20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM