Απεργία την Πρωτομαγιά

Βίντεο: Η αντίδραση του Μπόρις Τζόνσον όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του πατέρα του στην Ελλάδα

Βίντεο: Η αντίδραση του Μπόρις Τζόνσον όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του πατέρα του στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Με τις διαστάσεις που έχει πάρει το ταξίδι του πατέρα του στην Ελλάδα, ήταν δεδομένο ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα δεχόταν ερωτήσεις για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε. Αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, για διακοπές στο Πήλιο, αγνοώντας τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης για αποφυγή των μη απαραίτητων ταξιδιών.

«Ακόμη και ο πατέρας σας έσπασε τους κανονισμούς, πηγαίνοντας στην Ελλάδα, τι θα του λέγατε;», ρωτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο LBC. «Πρέπει να θέσετε το ερώτημα σε εκείνον», απάντησε αρχικά ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Όμως, ο δημοσιογράφος Νικ Φεράρι δεν το έβαλε κάτω. «Ποια είναι η άποψή σας;», ρώτησε τον Τζόνσον, αλλά εκείνος ξεκίνησε λέγοντας «Ότι η πλειονότητα των Βρετανών έχει καταλάβει τι πρέπει να γίνει», με αποτέλεσμα να τον διακόψει ξανά ο Φεράρι.

«Τι θα του λέγατε;», επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Δεν θα μπω σε οικογενειακές συζητήσεις», του απάντησε ο Μπόρις Τζόνσον, που δεν απάντησε ευθέως ούτε όταν ο Φεράρι τον ρώτησε αν είναι απογοητευμένος με την κίνηση του πατέρα του.

«Δεν θα κάνετε ένα σχόλιο;», τον ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Βρετανός πρωθυπουργός του απάντησε ξεκάθαρα «Όχι» και συμπλήρωσε «Η συντριπτική πλειονότητα των Βρετανών έχουν καταλάβει τι πρέπει να γίνει και είναι πολύ συνετοί. Αυτό είναι το σωστό και τα αποτελέσματα θα φανούν».

 

Το ταξίδι του Στάνλεϊ Τζόνσον στη χώρα μας έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Από την πλευρά του, εκείνος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να δημιουργηθούν αερογέφυρες μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας το συντομότερο και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες.

«Πρέπει να εφαρμόσω τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον ξενώνα επειδή εδώ το παίρνουν πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία αλλά χάρηκαν που με είδαν να έρχομαι. Το μόνο που ήθελαν να μάθουν ήταν από πού έρχομαι και τι κάνω. Μετά μου μέτρησαν την θερμοκρασία και μου πήραν δείγμα δυο φορές. Πρέπει να φτιάξουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από ό,τι έχω δει, η άφιξη των Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τους Έλληνες γιατί εδώ είναι πάρα πολύ προσεκτικοί», δήλωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ