«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» - Η 6χρονη Τζιάνα Φλόιντ φωνάζει χαμογελαστή

«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» - Η 6χρονη Τζιάνα Φλόιντ φωνάζει χαμογελαστή Facebook Twitter
«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» - Η 6χρονη Τζιάνα Φλόιντ φωνάζει χαμογελαστή
0

«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» φωνάζει χαμογελαστή η 6χρονη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Στίβεν Τζάκσον, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και φίλος του 46χρονου Φλόιντ, που δολοφονήθηκε από λευκούς αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα στη Μινεσότα, κρατά στους ώμους του τη μικρή Τζιάνα και εκείνη φωνάζει χαμογελώντας ότι ο μπαμπάς της άλλαξε τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That’s right GiGi “Daddy changed the world” ????? George Floyd the name of change. #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Love to all who have love for all ✊?✊?✊?✊?✊?✊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Jackson Sr. (@_stak5_) στις

«Πολύ σωστά Τζιτζι, ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο ????? Τζορτζ Φλόιντ, το όνομα της αλλαγής #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Αγάπη σε όλους που έχουν αγάπη για όλους» έγραψε ο Τζάκσον, ανεβάζοντας το βίντεο με την μικρή Τζιάνα, στο Instagram.

«Μην ανησυχείς δίδυμε (αδερφέ) στην ψυχή μου, έχω εγώ την Τζίτζι. Να το ξέρεις αυτό.» σχολίασε σε άλλη ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του NBA, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με τη μικρή Τζίτζι στους ώμους του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t worry Twin on my soul I got GiGi. Know dat. I am my brothers keeper and I got a lot of brothers. #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Rest Easy Twin LINK IN BIO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Jackson Sr. (@_stak5_) στις

Την ίδια ώρα τουλάχιστον 9.300 συλλήψεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη συνελήφθησαν καθώς παραβίασαν τα έκτακτα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που επιβλήθηκαν με εντολή του Δημάρχου Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σύμφωνα με το Associated Press έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 9.300 συλλήψεις διαδηλωτών από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ την περασμένη εβδομάδα. Μεταξύ αυτών και δημοσιογράφων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM