Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο Facebook Twitter
Βρετανία: 439 νεκροί το τελευταίο 24ωρο (EPA)
0

Το τμήμα υγείας και κοινωνικής μέριμνας δήλωσε ότι από τις 5 μ.μ. συνολικά 5.373 άτομα που είχαν βρεθεί θετικά για κορωνοϊό έχουν πεθάνει σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου με τη Βρετανία να μετρά 439 θύματα το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται μάλιστα για τον χαμηλότερο αριθμό της τελευταίας εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τις 9 π.μ. σήμερα, έχουν ελεγχθεί 208.837 άτομα για τον ιό, εκ των οποίων τα 51.608 βρέθηκαν θετικοί.

Ο απολογισμός των νέων θανάτων από τον κορωνοϊό στην Αγγλία, κατά το τελευταίο 24ωρο, είναι 403, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 4.897, στην Σκοτία εννέα άτομα έχουν πεθάνει,(συνολικά 222) και στην Ουαλία 27 (συνολικά 193), σύμφωνα με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Το Λονδίνο παραμένει η περιοχή με τους περισσότερους νέους θανάτους 129 στο σύνολο και ακολουθούν τα Μίντλαντς με 75, και το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας με το Γιόρκσαϊρ, που μετρά 67 νεκρούς.

Ο μικρότερος αριθμός επιβεβαιωμένων περιστατικών βρίσκεται στη νοτιοδυτική Αγγλία και στη βόρεια Ιρλανδία, σύμφωνα με την στατιστική εταιρία Statista.

Το υπουργείο Εξωτερικών συστήνει πλέον τη διακοπή «επ' αόριστον» στα μη σημαντικά ταξίδια, ενώ μέχρι τώρα η ταξιδιωτική απαγόρευση είχε ισχύ μέχρι τις 16 Απριλίου.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM