ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Μόσχα: Η Τουρκία εξωθεί 130.000 πρόσφυγες στα σύνορα με την Ελλάδα

Μόσχα: Η Τουρκία εξωθεί 130.000 πρόσφυγες στα σύνορα με την Ελλάδα Facebook Twitter
Για μετακίνηση 130.000 προσφύγων μιλά η Μόσχα (Πηγή φωτό EPA)
0

Οι τουρκικές της αρχές εξωθούν περίπου 130.000 πρόσφυγες προς τα σύνορα με την Ελλάδα, δήλωσε ο διοικητής του κέντρου συντονισμού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία.

Ο υποναύαρχος Όλεγκ Ζουράβλεφ δήλωσε ότι πρόκειται για ανθρώπους που βρίσκονταν σε προσωρινούς καταυλισμούς, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία. «Τα δύο τρίτα από αυτούς δεν είναι Σύριοι, είναι Αφγανοί, Ιρακινοί και άνθρωποι από αφρικανικές χώρες», συμπλήρωσε ο Ρώσος.

Ο ίσιος υποστήριξε ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί για ανθρωπιστική κρίση στην Ιντλίμπ. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει ο ΟΗΕ για τη συγκεκριμένη επαρχία στη Συρία, όπου έχουν κλιμακωθεί οι εχθροπραξίες.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM