Μέλισσες διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τανζανία - Η αντίδραση των παικτών

Μέλισσες διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τανζανία - Η αντίδραση των παικτών Facebook Twitter
Χάος προκλήθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τανζανία μετά από εισβολή μελισσών στο γήπεδο
0

Πλονζόν διαφυγής άρχισαν να κάνουν ομαδικά οι ποδοσφαιριστές εν εξελίξει αγώνα στην Τανζανία, όταν ένα σμήνος μελισσών «εισέβαλε» στο γήπεδο.

Στο 53 λεπτό του αγώνα μεταξύ των Young Africans και των Iringa United στο Νταρ ελ Σαλάαμ, οι ποδοσφαιριστές αντί να διεκδικούν τη μπάλα κι ένα τέρμα, άρχισαν να τρέχουν αλαφιασμένοι, πέφτοντας κάτω και καλύπτοντας τα κεφάλια τους.

Κάθε άλλο παρά ανεξήγητη ήταν η αλλαγή στο παιχνίδι τους. Απλώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις μέλισσες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο γήπεδο.

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση της κερκίδας, με τους φιλάθλους να τρέχουν για να γλιτώσουν από ενδεχόμενη επίθεση.

Παρά τα λιγοστά τσιμπήματα, κάποιοι παίκτες είδαν και την αστεία πλευρά της εξέλιξης, ανήμποροι να συγκρατήσουν τα γέλια τους, αν και πεσμένοι στο χορτάρι.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και έστειλε τους παίκτες για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι ξανάρχισε και έληξε με νίκη 4-0 υπέρ των Young Africans.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM