Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο του Μανχάταν

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο του Μανχάταν Facebook Twitter
0

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί. 

Νεκρός είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, που ήταν και το μόνο άτομο που επέβαινε στο ελικόπτερο. Σύμφωνα με τις αρχές κανένας άλλος δεν έχει τραυματιστεί. Η πρόσκρουση σημειώθηκε στην λεωφόρο 787. Το περιστατικό συνέβη στις 2μμ τοπική ώρα.

Το ελικόπτερο έπεσε στην οροφή ενός ουρανοξύστη 54 ορόφων κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και αναρίθμητοι αστυνομικοί, ενώ η κυκλοφορία κάτω από το κτίριο έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας. 

 

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά που γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από την οδό West 51 έως και την 7η λεωφόρο. Την ώρα της πρόσκρουσης έπεφτε δυνατή βροχή στο κεντρικό Μανχάταν και η ορατότητα ήταν περιορισμένη. 

Στον ουρανοξύστη Axa Equitable Center στεγάζονται τα γραφεία της Citibank, της BNP Paribas, και της Willkie Farr & Gallagher. Ο κυβερνήτης της πόλης, Άντριου Κουόμο, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο θυμάτων, διαβεβαιώνοντας πως κανένας από όσους εργάζονταν στο κτίριο δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών που ο ίδιος επικαλέστηκε, όλα δείχνουν ότι ο πιλότος προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο. Μέρος του κτιρίου έχει εκκενωθεί. 

 

Με πληροφορίες από AP και New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ