ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κύπρος - Serial killer: Κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης ο Νίκος Μεταξάς - Κατέγραψε βίντεο

Κύπρος - Serial killer: Κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης ο Νίκος Μεταξάς - Κατέγραψε βίντεο Facebook Twitter
0

Εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε στις 09:00 το πρωί ο 35χρονος serial killer, Νίκος Μεταξάς, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των κατά συρροήν δολοφονιών του, τις οποίες ο ίδιος ομολόγησε. 

Σύμφωνα με το Sigmalive, o 35χρονος serial killer κατέφθασε στο χώρο του δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του Νίκου Μεταξά στο άκουσμα νέων υποθέσεων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία καταγγελία βιασμού γυναίκας από τον 35χρονο.

Πρόκειται για μια νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύπτεται μετά από νέα μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία.   Η νέα υπόθεση καταγγέλθηκε στις 30/4 στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αφορά βιασμό που φαίνεται να έλαβε χώρα το 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης»,, όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και συγκεκριμένα στις 30/9/17 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως πρόσθεσε, ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε μέσω social media στη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό. Ο 35χρονος μέχρι στιγμής δεν παραδέχεται τη νέα υπόθεση βιασμού, αυτή δηλαδή της 19χρονης που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε εντός του Δικαστηρίου, λήφθηκαν 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια. Εντοπίστηκε όχημα που είχε ο 35χρονος το 2016 και έγιναν εξετάσεις.  

Ο Νίκος Μεταξάς παρουσιάστηκε και σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε λακωνικά: «Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM