ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών και ποζάρει στον φακό για τη μαμά της

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών και ποζάρει στον φακό για τη μαμά της Facebook Twitter
0

H πριγκίπισσα Σάρλοτ, του δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, έγινε κιόλας τεσσάρων ετών και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γιόρτασε τα γενέθλιά της δημοσιοποιώντας τρεις φωτογραφίες της.

Η μικρή Σάρλοτ πόζαρε χαμογελαστή για τη μητέρα της στο παλάτι του Κένσινγκτον και έξω από την κατοικία τους στο Νόρφολκ, Άνμερ Χολ. 

Είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της Ουίλιαμ και τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ.

Η Σάρλοτ γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 2015 στο νοσοκομείο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Ο πατέρας της ήταν παρών στην γέννηση της, στο ίδιο νοσοκομείο που είχε γεννηθεί και ο ίδιος. Το μωρό γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και παρουσιάστηκε από τους γονείς της στο συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενε έξω από το νοσοκομείο, μόλις δέκα ώρες μετά τη γέννησή της.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών και ποζάρει στον φακό για τη μαμά της Facebook Twitter
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών και ποζάρει στον φακό για τη μαμά της Facebook Twitter

Το βράδυ της επόμενης ημέρας, τοπόσημα και αξιοθέατα της Βρετανίας, όπως η Γέφυρα του Πύργου, ο Τροχός της Χιλιετίας και τα συντριβάνια της Πλατείας Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, φωτίστηκαν ροζ προς τιμήν της.

Στην πρώτη φωτογραφία, η πριγκίπισσα κάθεται οκλαδόν στο γρασίδι έξω από το παλάτι, φορώντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα με μπλε φλοράλ σχέδια. Στις άλλες δύο φωτογραφίες παίζει με τον φακό και τα λουλούδια φορώντας ένα πιο ζεστό σύνολο. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ  έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν φωτογραφίες των τριών παιδιών της. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ανέβασε τρεις φωτογραφίες του μικρότερου γιου της, πρίγκιπα Λούι, που έκλεισε τα πρώτα του γενέθλια. Το 2015 μάλιστα είχε σπάσει τη βασιλική παράδοση δημοσιοποιώντας φωτογραφίες της νεογέννητης τότε Σάρλοτ. 

View this post on Instagram

The chubby-cheeked Cambridge siblings in official photos released in honour of their first birthdays - George, Charlotte & Louis.?

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Σύμφωνα με τις πράξεις που εξέδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, η προσφώνηση της Σάρλοτ είναι «Βασιλική Υψηλότητα». Η Ελισάβετ χορήγησε τον συγκεκριμένο τίτλο σε όλα τα παιδιά του μεγαλύτερου γιου του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Βάσει των αλλαγών στη νομοθεσία περί διαδοχής, που τέθηκαν σε ισχύ το 2015, η Σάρλοτ δεν μπορεί να μετατεθεί πιο πίσω στη γραμμή διαδοχής από κάποιον νεότερο αδελφό της.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών και ποζάρει στον φακό για τη μαμά της Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ