Ο Σον Πεν γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη

Ο Σον Πεν γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
EPA
0

O Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, σχεδιάζοντας να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι που δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας. 

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ εθεάθη μπροστά από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας μαζί με το 10μελές συνεργείο παραγωγής του.

Στην ομάδα του ήταν και σωματοφύλακες ενώ τα γυρίσματα συνεχίστηκαν και έξω από την προξενική κατοικία της Σαουδικής Αραβίας. 


Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Σον Πεν διακρίνεται να είναι ντυμένος στα μαύρα και να ετοιμάζεται να μιλήσει σε έναν εικονολήπτη που είναι μπροστά από οδόφραγμα της αστυνομίας, το οποίο εμποδίζει την πρόσβαση στο προξενείο.

Ο 58χρονος ηθοποιός είναι γνωστός για τις θέσεις του στην πολιτική, στις δημόσιες συζητήσεις στις ΗΠΑ αλλά και για τις πρωτοβουλίες του.

Ο Σον Πεν δέχτηκε πολλές επικρίσεις μετά τη συνέντευξη που πήρε το 2015 από τον μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Χοακίν "Ελ Τσάπο" Γκούζμαν που τότε καταζητείτο. Η μεξικανή ηθοποιός Κέιτ ντε Καστίγιο είχε μεσολαβήσει στον Ελ Τσάπο για να μαγνητοσκοπηθεί αυτή η συνέντευξη.


Ο Πεν έχει τιμηθεί δύο φορές με το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας: το 2004 για τον ρόλο του στην ταινία "Mystic River" ("Σκοτεινό Ποτάμι") και το 2009 για την ερμηνεία του στην ταινία "Harvey Milk" που ήταν αφιερωμένη στον πρώτο ανοικτά ομοφυλόφιλο δημοτικό σύμβουλο του Σαν Φρανσίσκο, που δολοφονήθηκε τη δεκαετία του 1970.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ