Ο Έλον Μασκ επιτίθεται ξανά στον Βρετανό διασώστη στην Ταϊλάνδη: «Είναι παιδόφιλος. Παντρεύτηκε 12χρονο κορίτσι»

Ο Έλον Μασκ επιτίθεται ξανά στον Βρετανό διασώστη στην Ταϊλάνδη: «Είναι παιδόφιλος. Παντρεύτηκε 12χρονο κορίτσι» Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ επιτίθεται ξανά στον Βερν Άνσγουορθ, τον Βρετανό δύτη που βοήθησε στη διάσωση των 12 αγοριών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης. 

Τον χαρακτηρίζει ξανά «παιδόφιλο» και τον κατηγορεί πως πήγε στην Ταϊλάνδη και παντρεύτηκε ένα κορίτσι 12 ετών. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έστειλε ένα οργισμένο mail σε δημοσιογράφο του Buzzfeed, βρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις επειδή «τον καλύπτει».

Στα email που δημοσίευσε ο ιστότοπος, ο Μασκ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προτείνω να τηλεφωνήσεις στις πηγές σου στην Ταϊλάνδη, να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει και να σταματήσεις να υποστηρίζεις βιαστές παιδιών. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, εργένη λευκό από την Αγγλία που ταξίδευε και ζούσε κατά διαστήματα στην Ταϊλάνδη τα τελευταία 30-40 χρόνια, κυρίως στην παραλία Πατάγια. Μετά μετακόμισε στο Τσιανγκ Ράι για να παντρευτεί ένα κορίτσι που τότε ήταν 12 χρονών». 

Ο δισεκατομμυριούχος, αναφερόμενος στις απειλές του Βρετανού δύτη να κινηθεί νομικά εναντίον του, τόνισε ότι «ελπίζει να τον μηνύσει».

Ο Έλον Μασκ είχε αποκαλέσει ξανά «παιδόφιλο» τον δύτη, Βερν Άνσγουορθ, τον περασμένο Ιούλιο, ενώ συνεχίζονταν η διαδικασία απεγκλωβισμού των 12 αγοριών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης. 

Η «βουτιά», ωστόσο, των μετοχών της Tesla στα μέσα του καλοκαιριού και το επίμονο αίτημα των επενδυτών της να απολογηθεί ο Έλον Μασκ για τα απρεπή σχόλια που έκανε εις βάρος ενός διασώστη στην Ταϊλάνδη, οδήγησαν τον μεγιστάνα να ζητήσει συγνώμη από τον δύτη. 

Η κόντρα των δύο αντρών φαίνεται πως είχε ξεκινήσει όταν ο Βρετανός δύτης που ζει και εργάζεται στην Ταϊλάνδη είχε προσβάλλει τον ιδρυτή της Tesla, λέγοντας ότι η ιδέα του για ένα μίνι υποβρύχιο που θα έσωζε τα παιδιά «δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει».

Ο Έλον Μασκ είχε γράψει μεταξύ άλλων στο twitter, ζητώντας συγνώμη. «Τα λόγια μου ειπώθηκαν με οργή, αφού ο κ. Άνσγουορθ είχε κάνει ορισμένα αναληθή σχόλια και είχε προτείνει να προβώ σε μια σεξουαλική πράξη με ένα μίνι υποβρύχιο, το οποίο φτιάχτηκε ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής της ομάδας διάσωσης». 

«Όπως και να 'χει, οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου. Γι' αυτόν τον λόγο ζητώ συγγνώμη από τον κ. Άνσγουορθ και από τις εταιρείες που εκπροσωπώ ως ηγέτης. Το φταίξιμο είναι δικό μου και μόνο δικό μου» είχε σημειώσει ο δισεκατομμυριούχος. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM
Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ