Πάνω από 70 εκ. δολάρια θα πάρει η Μάγιερ από τη Yahoo

Πάνω από 70 εκ. δολάρια θα πάρει η Μάγιερ από τη Yahoo Facebook Twitter
1

Περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια θα καταβάλει η Yahoo μέσα στα επόμενα 5 χρόνια στη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του διαδικτυακού ομίλου Μαρίσα Μάγιερ την οποία «έκλεψε» από το βασικό ανταγωνιστή της, την Google. Σύμφωνα με αναφορά της εταιρίας στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και όπως μεταδίδει το Reuters, ο βασικός μισθός της Μάγιερ ανέρχεται σε 1 εκατ. δολάρια τον χρόνο, αλλά στις αποδοχές θα περιλαμβάνονται και 2 εκατ. δολάρια μπόνους ετησίως, 42 εκατ. δολάρια κέρδη από μετοχές, καθώς και άλλα 14 εκατ. δολάρια, ως αντιστάθμισμα στην αποζημίωση που έχασε αποχωρώντας από τη Google.

Συμπεριλαμβανομένων κάποιων μεταβιβάσεων μετοχών, η Μάγιερ μπορεί να κερδίζει μέχρι 20 εκατ. δολάρια τον χρόνο ή μέχρι 100 εκατ. δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Yahoo στο Reuters.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ

Τech & Science / Παιδιά και οθόνες: Τι προτείνει η Βρετανία για ηλικίες έως 5 ετών

Ο Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι οι συστάσεις έρχονται να καλύψουν τη σύγχυση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, σημειώνοντας ότι «η ανατροφή παιδιών σε έναν κόσμο γεμάτο οθόνες είναι ιδιαίτερα απαιτητική»
THE LIFO TEAM
GOOGLE ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Τech & Science / Η Google προειδοποιεί: Κβαντικοί υπολογιστές μπορεί να «σπάσουν» την κρυπτογράφηση έως το 2029

Η εταιρεία εκτιμά ότι στο μέλλον θα είναι δυνατή η αποκρυπτογράφηση δεδομένων που σήμερα θεωρούνται ασφαλή, όπως τα μηνύματα και οι τραπεζικές συναλλαγές, ακόμη και αν έχουν αποθηκευτεί εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια