ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Super League: Συνεδριάζει το μεσημέρι - Στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Super League Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League μετά την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη την οποία κατέθεσαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. 

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε αρχικό αντικείμενο την αποχή των διαιτητών , ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση μομφής, σε βάρος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Την πρόταση μομφής κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, και Άρης, ζητώντας να εκπέσει από το αξίωμά του, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης ζητούν να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον απόηχο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας και καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για τα τελευταία επεισόδια στου Ρέντη, που εκθέτουν ομάδες, οι οποίες δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των μελών, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν την στήριξη και άλλων συλλόγων. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ