ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ρονάλντο: Όταν έλεγε ότι δεν θέλει να παίξει εκτός Ευρώπης- Viral η δήλωση, μετά τη συμφωνία με την Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το 2022 κλείνει για τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τη μεγάλη είδηση της συμφωνίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ. Όμως, μόλις ανακοινώθηκε, πολλοί θυμήθηκαν μια παλιότερη δήλωση του Πορτογάλου σταρ. 

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μια δήλωση του 37χρονου από το παρελθόν. Τότε που έλεγε ουσιαστικά ότι δεν θέλει να παίξει εκτός Ευρώπης. 

Σε συνέντευξη είχε ερωτηθεί εάν για παράδειγμα θα έπαιζε σε ομάδα του Λος Άντζελες κάποια στιγμή. «Στο μυαλό μου, θέλω να τελειώσω σε κορυφαίο επίπεδο. Να τελειώσω με αξιοπρέπεια, σε ένα καλό σύλλογο», είχε απαντήσει. 

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το να πάω στις ΗΠΑ, το Κατάρ ή το Ντουμπάι δεν είναι καλό. Αλλά, δεν βλέπω τον εαυτό μου...», συμπλήρωσε. «Δεν θα το ήθελες για εσένα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο Ρονάλντο: «Όχι». 

Ο Πορτογάλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την Αλ Νασρ. Οι αποδοχές του δεν ανακοινώθηκαν, αλλά διεθνή ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ο Ρονάλντο είχε μείνει ελεύθερος, έπειτα από τη λύση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο, μετά την πολύκροτη συνέντευξη που είχε δώσει. 

«Είμαι τυχερός που έχω πετύχει όσα στόχευα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και νιώθω ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή να μοιραστώ την εμπειρία μου με την Ασία. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και μαζί να βοηθήσουμε τον σύλλογο να επιτύχει», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας. 

Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, στην Ισπανία κέρδισε δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και τέσσερα Champions League. Στην Ιταλία, με τη φανέλα της Γιουβέντους αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής και κέρδισε ένα Κύπελλο, ενώ με την Μάντσεστερ Γιουνάινεντ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το FA Cup, δύο League Cup και το Champions League. 

Στο Μουντιάλ 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε πέντε διοργανώσεις Μουντιάλ, αλλά η Πορτογαλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Μαρόκο. 

Η Αλ Νασρ- που έχει αναδειχθεί εννέα φορές πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας- ελπίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League Ασίας για πρώτη φορά. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ