Επίσημο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Αλ Νασρ

Επίσημο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Αλ Νασρ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πλέον είναι επίσημο: ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, με τη φανέλα της Αλ Νασρ. 

«Δεν γράφεται απλά ιστορία. Αυτή είναι μια υπογραφή συμβολαίου που όχι μόνο θα εμπνεύσει τον σύλλογό μας να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά θα εμπνεύσει τη λίγκα, το έθνος και τις μελλοντικές γενιές, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους», ανέφερε η Αλ Νασρ σε ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του Πορτογάλου με τη φανέλα της νέας ομάδας του. 

«Καλώς ήρθες Κριστιάνο Ρονάλντο στο νέο σπίτι σου, την Αλ Νασρ», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση του συλλόγου. 

Ο 37χρονος Πορτογάλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, που εκτιμάται ότι θα του αποφέρει 200 εκατομμύρια λίρες τη σεζόν, σύμφωνα με το Eurosport. Μετά τη λήξη του συμβολαίου, ο Ρονάλντο θα συνεχίσει ως πρεσβευτής του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας. 

Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος, έπειτα από τη λύση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ. Είχε προηγηθεί συνέντευξη που είχε δώσει στον Πιρς Μόργκαν, στην οποία ο Ρονάλντο εξέφρασε πολλά παράπονα για τον σύλλογο. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM