ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Ο λόγος που ονειρεύτηκα πρώτη φορά»- Το «ευχαριστώ» του Τσιτσιπά στον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Στέφανο Τσιτσιπά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολήθηκε με το τένις. Και ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε τον θρύλο του αθλήματος για αυτό. 

«Αποχαιρετώντας» τον Ελβετό, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποσυρθεί από το κορυφαίο επίπεδο του τένις, ο Τσιτσιπάς τον ευχαρίστησε για τη «συνδρομή» του τόσο στο άθλημα, όσο και στη δική του καριέρα. 

«Ήρθε, είδαμε, κατέκτησε, θαυμάσαμε», έγραψε ο 24χρονος στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες του με τον Φέντερερ. 

«Σε ευχαριστώ Ρότζερ Φέντερερ γιατί ανέβασες στο άθλημά μας σε απίστευτο βαθμό. Γιατί έκανες το άθλημα να φαίνεται τόσο αβίαστο, αλλά ταυτόχρονα περίπλοκο για να το μιμηθείς. Το στιλ σου, η προσωπικότητά, το ταλέντο, η φινέτσα και το πάθος σου θα μείνουν για πάντα στο τένις», συμπλήρωσε. 

«Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά που είσαι ο λόγος για τον οποίο άρχισα να ασχολούμαι για το τένις. Ο λόγος που σήμερα κάνω backhand με το ένα χέρι. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, βλέποντάς σε να σηκώνεις εκείνο το τρόπαιο στο Γουίμπλεντον το 2004», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς. 

«Είμαι υπερήφανος και είναι τιμή μου να είμαι μέρος του “τελευταίου χορού” στο πλευρό σου», κατέληξε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ρότζερ Φέντερερ θα κλείσει την καριέρα του στο Laver Cup, την επόμενη εβδομάδα, στο οποίο αμφότεροι θα μετάσχουν με την ομάδα της Ευρώπης. 


 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ