ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μουντιάλ 2022: Ο Salt Bae κυνηγούσε τον Μέσι για να βγάλουν μαζί φωτογραφία, μετά τον τελικό

Salt Bae με Μέσι Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τα βίντεο που καταγράφουν κάθε στιγμή μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022- όπως αναμενόταν- έχουν γίνει viral. Ανάμεσά τους και ένα με τον Salt Bae, που κυνηγά τον Λιονέλ Μέσι για μια φωτογραφία. 

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τούρκου σεφ, κατάφερε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του συγκλονιστικού τελικού, στον οποίο η Αργεντινή αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, νικώντας τη Γαλλία στα πέναλτι. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, o Salt Bae φαίνεται να κυνηγά τον Λιονέλ Μέσι, επίμονα, προκειμένου να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ο σεφ ακουμπά τον Αργεντινό σταρ στον ώμο, προκειμένου να γυρίσει. Εκείνος προσπαθεί να τον αγνοήσει, αλλά τελικά του δίνει βιαστικά- και ίσως λίγο ενοχλημένος- το χέρι του. 

Όμως, ο Γκιοκτσέ επιμένει και τραβά τον Μέσι, για να ποζάρουν μαζί για τη φωτογραφία, που ο σεφ ανέβασε στο Instagram. Στον λογαριασμό του δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες και βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο, με ποδοσφαιριστές της Αργεντινής, αλλά και τον ίδιο να κρατά το τρόπαιο του Μουντιάλ. 

Το στιγμιότυπο είναι ντροπιαστικό για την FIFA, επισημαίνουν οι Times. Πώς κατάφερε ο διάσημος σεφ να ενοχλήσει τον Μέσι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να ακουμπήσει το τρόπαιο, κόντρα στους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, σχολιάζει η εφημερίδα.  

Το τρόπαιο μπορούν να το αγγίξουν μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι, ανάμεσά τους πρώην κατακτητές του και ηγέτες κρατών, σημειώνει ο Independent, κάνοντας αναφορά στους σχετικούς κανονισμούς και το πώς τους παραβίασε ο Τούρκος ιδιοκτήτης εστιατορίων και φίλος του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ