Μουντιάλ 2022: Ο Salt Bae κυνηγούσε τον Μέσι για να βγάλουν μαζί φωτογραφία, μετά τον τελικό

Salt Bae με Μέσι Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τα βίντεο που καταγράφουν κάθε στιγμή μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022- όπως αναμενόταν- έχουν γίνει viral. Ανάμεσά τους και ένα με τον Salt Bae, που κυνηγά τον Λιονέλ Μέσι για μια φωτογραφία. 

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τούρκου σεφ, κατάφερε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του συγκλονιστικού τελικού, στον οποίο η Αργεντινή αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, νικώντας τη Γαλλία στα πέναλτι. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, o Salt Bae φαίνεται να κυνηγά τον Λιονέλ Μέσι, επίμονα, προκειμένου να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ο σεφ ακουμπά τον Αργεντινό σταρ στον ώμο, προκειμένου να γυρίσει. Εκείνος προσπαθεί να τον αγνοήσει, αλλά τελικά του δίνει βιαστικά- και ίσως λίγο ενοχλημένος- το χέρι του. 

Όμως, ο Γκιοκτσέ επιμένει και τραβά τον Μέσι, για να ποζάρουν μαζί για τη φωτογραφία, που ο σεφ ανέβασε στο Instagram. Στον λογαριασμό του δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες και βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο, με ποδοσφαιριστές της Αργεντινής, αλλά και τον ίδιο να κρατά το τρόπαιο του Μουντιάλ. 

Το στιγμιότυπο είναι ντροπιαστικό για την FIFA, επισημαίνουν οι Times. Πώς κατάφερε ο διάσημος σεφ να ενοχλήσει τον Μέσι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να ακουμπήσει το τρόπαιο, κόντρα στους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, σχολιάζει η εφημερίδα.  

Το τρόπαιο μπορούν να το αγγίξουν μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι, ανάμεσά τους πρώην κατακτητές του και ηγέτες κρατών, σημειώνει ο Independent, κάνοντας αναφορά στους σχετικούς κανονισμούς και το πώς τους παραβίασε ο Τούρκος ιδιοκτήτης εστιατορίων και φίλος του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ