Ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε το «ελληνικό» όνομα της κόρης του -Τέλειο για μια μελλοντική πρωταθλήτρια

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε το «ελληνικό» όνομα της κόρης του -Τέλειο για μια μελλοντική πρωταθλήτρια Facebook Twitter
EPA
0

Εκτός από τα γονίδια του ταχύτερου ανθρώπου στην ιστορία, ο Γιουσέιν Μπολτ έδωσε άλλο ένα πολύτιμο «εφόδιο» στην κόρη του, σε περίπτωση που θελήσει να ακολουθήσει τα βήματά του: ένα όνομα ιδανικό για μελλοντική πρωταθλήτρια.

Ο οχτώ φορές Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ έγινε πατέρας τον Μάιο, καθώς η σύντροφός του, Κάσι Μπένετ, έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Τώρα, ο Μπολτ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής, αλλά αποκάλυψε και το όνομά της: Olympia Lightning Bolt.


Αν και ασυνήθιστος συνδυασμός, το όνομα φαντάζει τέλειο σε αυτή την περίπτωση. Εξάλλου, ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς αγώνες. Από την άλλη το «Lightning Bolt» (αστραπή), ήταν ένα από τα παρατσούκλια που τον συνόδευαν όσο μεγαλουργούσε στα στάδια του στίβου, «σπάζοντας» τα χρονόμετρα σε 100 μ. και 200 μέτρα.

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε το «ελληνικό» όνομα της κόρης του -Τέλειο για μια μελλοντική πρωταθλήτρια Facebook Twitter

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός πρωταθλητής που έχει ονομάσει «Ολυμπία» την κόρη του. Την ίδια επιλογή έκανε και η Σερένα Γουίλιαμς, που το 2017 απέκτησε την Αλέξις Ολυμπία Οχάνιαν τζούνιορ.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δημοσίευσε τις φωτογραφίες της κόρης του και αποκάλυψε το όνομά της με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, στην οποία ευχήθηκε με μια τρυφερή ανάρτηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να κρατήσω το χαμόγελο στο πρόσωπό σου», έγραψε ο πρώην- πλέον- πρωταθλητής του στίβου.

«Ξεκινήσαμε ένα νέο κεφάλαιο μαζί, με την κόρη μας. Ανυπομονώ για αυτά που θα μας φέρει το μέλλον, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι ο βράχος αυτής της οικογένειας», έγραψε ακόμη ο 33χρονος Τζαμαϊκανός.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM