Η Σερένα Γουίλιαμς βρήκε νέα «παρτενέρ» στο διπλό -Η κόρη της στα βήματά της

Η Σερένα Γουίλιαμς βρήκε νέα «παρτενέρ» στο διπλό -Η κόρη της στα βήματά της Facebook Twitter
Η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της στο κορτ (Πηγή φωτό Instagram)
0

Η Σερένα Γουίλιαμς βρήκε νέα «παρτενέρ» για το διπλό στο τένις, καθώς φαίνεται πως η κόρη της είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

Η πρωταθλήτρια του τένις- που έχει κατακτήσει 23 Γκραν Σλαμ- δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της- την Olympia που θα γίνει 3 ετών τον Σεπτέμβριο- στο κορτ. Μαμά και κόρη φορούν την ίδια ολόσωμη μοβ φόρμα, ενώ η μικρή φαίνεται να μιμείται τις κινήσεις της Σερένα Γουίλιαμς.

View this post on Instagram

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


Στο βίντεο που δημοσίευσε η πρωταθλήτρια μαζί με τις φωτογραφίες, οι δυο τους κάνουν high five μετά το «ματς», αλλά η Olympia πετά τη ρακέτα της, για να τη μαζέψει η μαμά της. Ανάρτηση «έκανε» και η μικρή, στον δικό της λογαριασμό Instagram. 

View this post on Instagram

Caption this

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει γράψει ιστορία και στο διπλό του τένις, με παρτενέρ την αδελφή της, Βένους. Η τελευταία όμως δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε με την... αντικατάστασή της, αφού σχολίασε στην ανάρτηση «Απλά σας αγαπώ τόσο πολύ! Αν γίνει πιο χαριτωμένη δεν θα αντέξω!».

Αρκετά συχνά η Σερένα Γουίλιαμς δημοσιεύει φωτογραφίες ή βίντεο με την κόρη της, όπως για παράδειγμα όταν ντύνονται σαν πριγκίπισσες της Disney για να παίξουν οι δυο τους στο σπίτι. 

View this post on Instagram

Keeping busy

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ