Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε πατέρας -Η σύντροφός του γέννησε κοριτσάκι

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε πατέρας -Η σύντροφός του γέννησε κοριτσάκι Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Ο Γιουσέιν Μπολτ πρόσθεσε έναν ακόμη «τίτλο» στο βιογραφικό του: έγινε πατέρας.

Η σύντροφος του ταχύτερου ανθρώπου στην ιστορία, η Κάσι Μπένετ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει μέσω Instagram τα νέα της εγκυμοσύνης, τον Ιανουάριο.

Ο Μπολτ δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια ανάρτηση στα social media για την «άφιξη» του παιδιού του, αλλά ο πρωθυπουργός της Τζαμάικα, Άντριου Χόλνες, συνεχάρη το ζευγάρι μέσω του Twitter.


Τον Φεβρουάριο, ο Γιουσέιν Μπολτ είχε δηλώσει ότι δεν θα ενθαρρύνει το παιδί του να ασχοληθεί με τα σπριντ. «Θα είναι δύσκολο για το παιδί μου. Αν θέλει να το κάνει, θα είμαι εντάξει με αυτό. Αλλά αρχικά θα του πω "μην το κάνεις", γιατί ξέρω την πίεση που αυτό θα φέρει», είπε. Μια απόλυτα λογική σκέψη, αν σκεφτεί κανείς πως το παιδί του θα πρέπει να συγκριθεί με κάποιον που έχει αναδειχθεί 8 φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης και είναι ο παγκόσμιος ρέκορντμαν σε 100 μ. και 200 μέτρα.

Πάντως, ικανοποιήθηκε η επιθυμία του να αποκτήσει μια κόρη, κάτι που είχε αποκαλύψει ότι ήθελε, μιλώντας μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. «Μπορούσα να δω στα μάτια του πόσο αγαπούσε τα κορίτσια του. Θα ήθελα να νιώσω αυτό το συναίσθημα», είχε πει τότε ο Μπολτ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM