Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά

Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά Facebook Twitter
3

Έτοιμος φέρεται να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη κι άλλος εμπλεκόμενος στις μίζες των εξοπλιστικών, εκτός του Αντώνη Κάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος εμπλεκόμενος είχε ρόλο μεσάζοντα και κατονομάστηκε από τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών. Είναι μεγάλος σε ηλικία και “πρόθυμος” να μιλήσει για μίζες, διαδρομές και λογαριασμούς.

Δικαστές εκτιμούν ότι αν τελικά μιλήσει, τότε είναι πιθανό να οδηγήσει σε διεύρυνση του καταλόγου των εμπλεκομένων και η έρευνα να πάει προς την κατεύθυνση μεγαλοεπιχειρηματιών στο χώρο των όπλων.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορεί να εξοργιζόμαστε με το δίκιο μας με τόσα που συμβαίνουν αλλα απο την άλλη ένα τέτοιο ξεσκάρτισμα γίνεται για πρώτη φορά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε ως πρόοδο.
Συμφωνώ, ωστόσο δε γίνεται να μην εξοργιστείς με την είδηση ότι η έρευνα θα πάει προς μεγαλοεπιχειρηματίες κι όχι προς περισσότερους πολιτικούς. Δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος τα έκανε όλα μόνος του.