Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά

Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά Facebook Twitter
3

Έτοιμος φέρεται να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη κι άλλος εμπλεκόμενος στις μίζες των εξοπλιστικών, εκτός του Αντώνη Κάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος εμπλεκόμενος είχε ρόλο μεσάζοντα και κατονομάστηκε από τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών. Είναι μεγάλος σε ηλικία και “πρόθυμος” να μιλήσει για μίζες, διαδρομές και λογαριασμούς.

Δικαστές εκτιμούν ότι αν τελικά μιλήσει, τότε είναι πιθανό να οδηγήσει σε διεύρυνση του καταλόγου των εμπλεκομένων και η έρευνα να πάει προς την κατεύθυνση μεγαλοεπιχειρηματιών στο χώρο των όπλων.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορεί να εξοργιζόμαστε με το δίκιο μας με τόσα που συμβαίνουν αλλα απο την άλλη ένα τέτοιο ξεσκάρτισμα γίνεται για πρώτη φορά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε ως πρόοδο.
Συμφωνώ, ωστόσο δε γίνεται να μην εξοργιστείς με την είδηση ότι η έρευνα θα πάει προς μεγαλοεπιχειρηματίες κι όχι προς περισσότερους πολιτικούς. Δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος τα έκανε όλα μόνος του.