Έτοιμος να μιλήσει ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών

Έτοιμος να μιλήσει ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών Facebook Twitter
3

Έτοιμος να τα πει όλα δηλώνει ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στον ανακριτή μετά τη σύλληψη του για ποσό περίπου 14 εκ. δολαρίων που εντοπίστηκε σε τράπεζα στη Σιγκαπούρη και φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση των υποβρυχίων.

 

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του Αντώνη Κάντα, ο εντολέας του οποίου η απολογία θα συνεχιστεί αύριο στον εισαγγελέα Διαφθοράς, θέλει να επιστρέψει τα χρήματα και να συνεργαστεί με τις ανακριτικές αρχές.


Μάλιστα, ο κ. Ματζουράνης δηλώνει ότι ο κ.Κάντας σκοπεύει να πει «όλη την αλήθεια για τα 14 εκατομμύρια δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμούς offshore σε τράπεζα της Σιγκαπούρης και του ανήκουν».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Απορώ, πώς και ακόμα ήταν στο όνομα του οι μίζες των 14 εκ. δολ; Δεν είχε προλάβει να τις μοιράσει ή αυτή ήταν η δική του μερίδα; Αν είναι έτσι φαντάσου πόσα φάγανε οι άλλοι, οι ανώτεροι!!