Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά

Nέο “βαθύ λαρύγγι” για τα εξοπλιστικά Facebook Twitter
3

Έτοιμος φέρεται να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη κι άλλος εμπλεκόμενος στις μίζες των εξοπλιστικών, εκτός του Αντώνη Κάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος εμπλεκόμενος είχε ρόλο μεσάζοντα και κατονομάστηκε από τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών. Είναι μεγάλος σε ηλικία και “πρόθυμος” να μιλήσει για μίζες, διαδρομές και λογαριασμούς.

Δικαστές εκτιμούν ότι αν τελικά μιλήσει, τότε είναι πιθανό να οδηγήσει σε διεύρυνση του καταλόγου των εμπλεκομένων και η έρευνα να πάει προς την κατεύθυνση μεγαλοεπιχειρηματιών στο χώρο των όπλων.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορεί να εξοργιζόμαστε με το δίκιο μας με τόσα που συμβαίνουν αλλα απο την άλλη ένα τέτοιο ξεσκάρτισμα γίνεται για πρώτη φορά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε ως πρόοδο.
Συμφωνώ, ωστόσο δε γίνεται να μην εξοργιστείς με την είδηση ότι η έρευνα θα πάει προς μεγαλοεπιχειρηματίες κι όχι προς περισσότερους πολιτικούς. Δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος τα έκανε όλα μόνος του.