Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter
0

Στήλη στην βρετανική εφημερίδα Guardian απέκτησε η γνωστή Kαναδή τραγουδίστρια Alanis Morissette που πριν από περίπου 20 χρόνια με το πρώτο άλμπουμ της 'Jagged little pill' έκανε πωλήσεις 33 εκ. κομματιών.

Η Morissette  πριν από 10 περίπου χρόνια αποφάσισε να εξερευνήσει τον εσωτερικό της κόσμο και από σύμβολο της νεανικής οργής έγινε οπαδός του διαλογισμού και της φιλοσοφίας, με τη βοήθεια του συζύγου της Mario Treadway, που είχε μια διαφορετική από εκείνη άποψη για τη ζωή.

Η τραγουδίστρια δηλώνει στη Vogue ότι πλέον "καταβροχθίζει" τα βιβλία για την ψυχολογία, τις σχέσεις και την πνευματικότητα, και προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο να διατηρήσει μια ισορροπία. Επισημαίνει ότι από μικρή είχε ένα ρόλο θεραπευτή μέσα στην οικογένεια της λειτουργώντας ως ειρηνοποιός, ενώ υπέφερε από περιόδους κατάθλιψης, ανορεξίας και βουλιμίας στη διάρκεια της εφηβείας της.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Έτσι αυτό που θέλει, όπως λέει, είναι να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους και αυτό θα κάνει στη στήλη της "Ask Alanis:..."

'Άλλωστε και η ίδια στη ζωή της έχει βρεί την ισορροπία μέσα από έναν εναλλακτικό δρόμο: Το 5χρονο παιδί της δεν πηγαίνει στο σχολείο. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι υπεύθυνοι για την μάθηση του στο σπίτι. "Έχω πάντα εμμονή με τη σύνδεση, την ιδέα του γάμου, και πώς το αναπτυξιακό στάδιο επηρεάζει το υπόλοιπο της ζωής μας στην ενήλικη ζωή. Έχω προσπαθήσει να κατανοήσω την ανθρώπινη κατάσταση από τότε που ήταν προ-λεκτική " λέει στο περιοδικό Vogue.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Εξομολογείται μάλιστα και την καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ στα χρόνια που μεσουρανούσε στη μουσική: Να κοιτάζει κάτω και να φαντάζεται ότι περπατά σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Να βάζει ένα-ένα τα πόδια σε κάθε ξύλο της γραμμής και να συνεχίζει να κοιτάζει προς τα κάτω και προς τα πόδια της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM