Μπάφετ: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί

Μπάφετ: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί Facebook Twitter
1

Διέψευσε μέσω δήλωσης του γραφείου του στην εφημερίδα World-Herald, ο Αμερικανός μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ ότι αγόρασε το νησάκι του Αγίου Θωμά στον κόλπο της Αίγινας.

Ο Μπάφετ μίλησε μάλιστα για «αποκυήματα φαντασίας», όσα ακούστηκαν για την αγορά του νησιού ενώ τόνισε ότι ούτε καν ήξερε τον Ιταλό που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και υποτίθεται ότι συνεργάστηκε μαζί του για την αγορά του νησιού.

Όπως αναφέρει το γραφείο του, ο Ιταλός ήλπιζε με τη φήμη αυτή «να εκμεταλλευτεί τη διαφήμιση» για να  «να έρθει σε άμεση επαφή με τον κ. Μπάφετ και να του προτείνει την αγορά αυτή.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού μεσίτη Αλεσάντρο Πρότο, ο οποίος εμπλεκόταν στο σενάριο, δήλωσε στο Spiegel Online ότι «η Ελλάδα είναι πολύ ελκυστική για επενδύσεις και ανάπτυξη σε επίπεδο real estate, καθώς προσφέρει ιστορία, όμορφες  καλοκαιρινές εικόνες και ήρεμη θάλασσα για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θρυλικό Art της Γιασμίνα Ρεζά γίνεται ταινία με τον Ρέιφ Φάινς, τον Κόλιν Φάρελ και τον Βάγκνερ Μόουρα.

Πολιτισμός / Το θρυλικό Art της Γιασμίνα Ρεζά γίνεται ταινία με τον Ρέιφ Φάινς, τον Κόλιν Φάρελ και τον Βάγκνερ Μόουρα

Ενας λευκός πίνακας, τρεις άνδρες που νομίζουν ότι έχουν δίκιο και μια φιλία που δεν αντέχει το βάρος του γούστου. Ο Ρέιφ Φάινς, ο Κόλιν Φάρελ και ο Βάγκνερ Μόουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο Art, την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου έργου της Γιασμίνα Ρεζά, σε σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέλες.
THE LIFO TEAM
Η τελευταία ένοικος της Casa Milà ζει μέσα στο αριστούργημα του Γκαουντί

Πολιτισμός / Η γυναίκα που ζει μόνη στο σπίτι του Γκαουντί με ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο

Η Άνα Βιλαδομιού ζει σχεδόν 40 χρόνια στην Κάζα Μιλά της Βαρκελώνης, το εμβληματικό κτίριο του Αντόνι Γκαουντί που ο κόσμος γνωρίζει ως La Pedrera. Είναι η τελευταία ένοικος ενός μνημείου της UNESCO, όπου η καθημερινή ζωή μοιάζει πια με εξαίρεση μέσα σε ένα ασταμάτητο τουριστικό θέαμα.
THE LIFO TEAM
Ο Jarvis Cocker πάει στο μουσείο για να υπερασπιστεί το χάος

Πολιτισμός / Ο Τζάρβις Κόκερ πάει στο μουσείο για να υπερασπιστεί το χάος

Ο Τζάρβις Κόκερ, τραγουδιστής των Pulp, και η Kim Sion θα επιμεληθούν το The Hodge Podge στο Hepworth Wakefield το 2027, μια έκθεση για την τέχνη που γεννιέται έξω από τους θεσμούς, την ψυχεδέλεια, τα όνειρα, τη μουσική και τη δημιουργικότητα που δεν χωρά εύκολα στην αγορά.
THE LIFO TEAM
Ο Σπάικ Λι απαντά στην κριτική για το Michael: «Ζητάτε από την ταινία κάτι που δεν χωρά στο timeline της»

Πολιτισμός / Ο Σπάικ Λι υπερασπίζεται το Michael: «Η ταινία τελειώνει το 1988»

Ο Σπάικ Λι υπερασπίστηκε τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον απέναντι στην κριτική ότι δεν περιλαμβάνει τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, λέγοντας ότι η ιστορία του Michael σταματά το 1988, πριν από την πρώτη δημόσια καταγγελία του 1993.
THE LIFO TEAM
Το Met Gala θέλει να αποδείξει ότι η μόδα είναι τέχνη αλλά όλοι μιλούν για τον Τζεφ Μπέζος

Πολιτισμός / Το Met Gala θέλει να αποδείξει ότι η μόδα είναι τέχνη αλλά όλοι μιλούν για τον Τζεφ Μπέζος

Το Met Gala 2026 πραγματοποιείται απόψε στη Νέα Υόρκη με dress code «Fashion is Art» και μια έκθεση που βάζει στο κέντρο το ντυμένο σώμα. Όμως, πριν ακόμη ξεκινήσει το κόκκινο χαλί, η παρουσία του Τζεφ Μπέζος ως βασικού χρηματοδότη έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ ο Λο Ρόουτς ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση χωρίς τη Ζεντάγια.
THE LIFO TEAM
Russell T Davies: "Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι"

Πολιτισμός / Ράσελ Τ. Ντέιβις: «Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι»

Με αφορμή τη νέα του σειρά Tip Toe για το Channel 4, ο δημιουργός του Queer as Folk και του It’s a Sin μιλά για την επιστροφή του φόβου στη gay ζωή, την ψευδαίσθηση της προόδου, τη βία που έζησε ο ίδιος στα 17 του και την ανάγκη να συνεχίζεις να αφηγείσαι ιστορίες, ακόμη κι όταν δεν ξέρεις αν θα αλλάξουν κάποιον.
THE LIFO TEAM
Το χαμένο πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον έγινε το πιο παράξενο φάντασμα της σύγχρονης τέχνης

Πολιτισμός / Ποιος έκλεψε το πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον;

Ένα έργο του Λούσιαν Φρόιντ, μικρό όσο ένα βιβλίο, χάθηκε από μουσείο του Βερολίνου το 1988. Απεικόνιζε τον μεγάλο Βρετανό ζωγράφο Φράνσιν Μπέικον. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να το αναζητά.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρι

Πολιτισμός / Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρια

Το σίκουελ του Ο Διάβολος Φοράει Prada έκανε παγκόσμιο άνοιγμα 233,6 εκατ. δολαρίων, πέρασε το Michael στην κορυφή του αμερικανικού box office και χάρισε στη Μέριλ Στριπ το μεγαλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο της καριέρας της.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τωρα γιατι την "σπαει" στα ενδοξα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια ο Μπαφφετ ;Τα οποια επι ημερες "λυσσαγαν"με την "ειδηση".Απο πρωιας μεχρις εσπερας.Χωρις ,βεβαια,εστω και ενα απο αυτα, να κανει αυτο που οπουδηποτε αλλου στον πολιτισμενο κοσμο θεωρειται στοιχειωδης υποχρεωση τους."Confirmation".Να ελθει,δηλαδη, σε επαφη με το γραφειο του κ.Μπαφφετ(ενα τηλεφωνο,ενα mail,ενα κατιτις,οτιδηποτε)και να ρωτησει την στοιχειωδη ερωτηση :"Can you confirm that mr.Buffet has acquired a Greek island" ? Και να λαβει μιαν απαντηση την οποια και θα δημοσιευε.Η,αν το γραφειο δεν απαντουσε,να αναφερουν στην ειδηση οτι ρωτηθηκε και δεν απαντησε.Αυτο δηλαδη τα οποιο κανουν ακομη και μικρα επαρχιακα καναλια η εφημεριδες στην "Εσπερια".Τι καθομαι και λεω τωρα,θα μου πειτε.Μιλαμε για την χωρα οπου ενας απιστευτος τυπος,ο Βλασσης Τσακας,"αλωνιζε"τα ΜΜΕ επι ενα χρονο ως "εκπροσωπος του Χ Σαουδαραβα πριγκηπα ο οποιος ηθελε να αγορασει τον ΠΑΟ",χωρις ΕΝΑ εστω απο τα απεριγραπτα ελληνικα ΜΜΕ να του κανει την απλουστατη των ερωτησεων :"""Μπορειτε να μας δωσετε την επωνυμια,την διευθυνση,το τηλεφωνο,το mail,το fax,και το ονομα του διευθυντη της "επενδυτικης εταιρειας" του πριγκηπα ;"""Οποτε η ιστορια θα εληγε αυθημερον.Ειπαμε,ομως....Για ποια ΜΜΕ και για ποια χωρα μιλαμε.....