ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μπάφετ: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί

Μπάφετ: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί Facebook Twitter
1

Διέψευσε μέσω δήλωσης του γραφείου του στην εφημερίδα World-Herald, ο Αμερικανός μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ ότι αγόρασε το νησάκι του Αγίου Θωμά στον κόλπο της Αίγινας.

Ο Μπάφετ μίλησε μάλιστα για «αποκυήματα φαντασίας», όσα ακούστηκαν για την αγορά του νησιού ενώ τόνισε ότι ούτε καν ήξερε τον Ιταλό που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και υποτίθεται ότι συνεργάστηκε μαζί του για την αγορά του νησιού.

Όπως αναφέρει το γραφείο του, ο Ιταλός ήλπιζε με τη φήμη αυτή «να εκμεταλλευτεί τη διαφήμιση» για να  «να έρθει σε άμεση επαφή με τον κ. Μπάφετ και να του προτείνει την αγορά αυτή.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού μεσίτη Αλεσάντρο Πρότο, ο οποίος εμπλεκόταν στο σενάριο, δήλωσε στο Spiegel Online ότι «η Ελλάδα είναι πολύ ελκυστική για επενδύσεις και ανάπτυξη σε επίπεδο real estate, καθώς προσφέρει ιστορία, όμορφες  καλοκαιρινές εικόνες και ήρεμη θάλασσα για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τωρα γιατι την "σπαει" στα ενδοξα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια ο Μπαφφετ ;Τα οποια επι ημερες "λυσσαγαν"με την "ειδηση".Απο πρωιας μεχρις εσπερας.Χωρις ,βεβαια,εστω και ενα απο αυτα, να κανει αυτο που οπουδηποτε αλλου στον πολιτισμενο κοσμο θεωρειται στοιχειωδης υποχρεωση τους."Confirmation".Να ελθει,δηλαδη, σε επαφη με το γραφειο του κ.Μπαφφετ(ενα τηλεφωνο,ενα mail,ενα κατιτις,οτιδηποτε)και να ρωτησει την στοιχειωδη ερωτηση :"Can you confirm that mr.Buffet has acquired a Greek island" ? Και να λαβει μιαν απαντηση την οποια και θα δημοσιευε.Η,αν το γραφειο δεν απαντουσε,να αναφερουν στην ειδηση οτι ρωτηθηκε και δεν απαντησε.Αυτο δηλαδη τα οποιο κανουν ακομη και μικρα επαρχιακα καναλια η εφημεριδες στην "Εσπερια".Τι καθομαι και λεω τωρα,θα μου πειτε.Μιλαμε για την χωρα οπου ενας απιστευτος τυπος,ο Βλασσης Τσακας,"αλωνιζε"τα ΜΜΕ επι ενα χρονο ως "εκπροσωπος του Χ Σαουδαραβα πριγκηπα ο οποιος ηθελε να αγορασει τον ΠΑΟ",χωρις ΕΝΑ εστω απο τα απεριγραπτα ελληνικα ΜΜΕ να του κανει την απλουστατη των ερωτησεων :"""Μπορειτε να μας δωσετε την επωνυμια,την διευθυνση,το τηλεφωνο,το mail,το fax,και το ονομα του διευθυντη της "επενδυτικης εταιρειας" του πριγκηπα ;"""Οποτε η ιστορια θα εληγε αυθημερον.Ειπαμε,ομως....Για ποια ΜΜΕ και για ποια χωρα μιλαμε.....