H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter
4

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μετεκλογικούς ρυθμούς, η Πάτρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο Καρναβάλι της που παραδοσιακά κάθε χρόνο διεκδικεί και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αύριο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη φωταγώγηση της πόλης με τον Καρναβαλικό Διάκοσμο παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Φέτος, η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη θα είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 o οποία ξεχώρισε και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Σύμφωνα με το patrastimes η Νάσια είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έχει συμμετάσχει δεκάδες φορές στο διασημότερο και μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί  πάνω στο άρμα της στην μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (στις 22 Φεβρουαρίου 2015) ενώ όπως αναφέρεται το άρμα, το μεγαλύτερο που θα παρελάσει, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή αλλά και θα έχει ινδικά στοιχεία.

 

Φέτος τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή θα είναι πάνω από 200.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Η γιορτη αυτη υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια και αμφιβαλλω αν θα σταματησει ποτε. Το θεμα ειναι πως την κανεις πραξη οχι η ιδεα αυτη καθεαυτη