Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ (EPA)
0

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ παίρνουν διαζύγιο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six.

Διάφορες πηγές που επικαλείται το Page Six ανέφεραν ότι «επίκειται διαζύγιο» για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Καρντάσιαν να έχει ήδη προσλαμβάνει την δικηγόρο των σταρ, Λόρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά όλα έχουν τελειώσει», λέει μια πηγή. «Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για την οριστική διευθέτηση.»

Η 40χρονη Κιμ έχει ήδη βγάλει τη βέρα της σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Page Six ενώ ο 43χρονος ράπερ παρέμεινε στο ράντσο του των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ουαϊόμινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών αντί να βρίσκεται με την οικογένειά του.

«Η Κιμ έκανε τον Κάνιε να πάει εκεί (Ουαϊόμινγκ) για να ζήσουν χωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα ώστε να χωρίσουν οριστικά. Έχει τελειώσει για εκείνη», συνέχισε η πηγή.

Πρόσθεσε δε, ότι ενώ η Κιμ έχει κάνει πολλά στο παρελθόν για να προστατεύσει και να βοηθήσει τον Κάνιε να αντιμετωπίσει τον προσωπικό του αγώνα με το θέμα της υγείας τους «Τώρα αυτό το διαζύγιο συμβαίνει επειδή η Κιμ ωρίμασε. Έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των εξετάσεων και της δικηγορίας, όπως και την εκστρατεία για τη μεταρρύθμιση των φυλακών. Εν τω μεταξύ, ο Κάνιε μιλάει για υποψηφιότητα στην προεδρία και λέει τρελές βλακείες. Η Κιμ απλά μπούχτησε από όλα αυτά».

Εν τω μεταξύ, άλλη πηγή λέει ότι ο Κάνιε, «Είναι εντελώς εκτός οικογένειας. Δεν θέλει να κάνει τίποτα μαζί τους», δηλαδή με τους Καρντάσιαν.

Υπενθυμίζεται δε ότι ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε αναφέρει τον Ιούλιο πως «Προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Κιμ συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη «μεταρρύθμιση των φυλακών».

Αποκάλεσε δε, τη μαμά Καρντάσιαν, την Κρις Τζένερ ως «Kris Jong-Un» και ισχυρίστηκε ότι οι Καρντάσιανς προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο Κάνιε εμφανίστηκε απρόθυμα στα γενέθλια της Κιμ στην Ταϊτή τον περασμένο Οκτώβριο αλλά για μία μόνο ημέρα.

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε», πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μεγαλύτερο σημείο τριβής στο διαζύγιο των Καρντάσιαν- Γουέστ θα μπορούσε να είναι το σπίτι στην Calabasas της Καλιφόρνια. Ο Κάνιε το ανακαίνισε πλήρως και το Architectural Digest το χαρακτήρισε ως «μια όαση καθαρότητας και φωτός».

Η πηγή ανέφερε στο Page Six ότι «η Κιμ προσπαθεί να πείσει τον Κάνιε να παραδώσει το σπίτι της Calabasas σε αυτήν, γιατί εκεί είναι τα παιδιά. Αυτό είναι το σπίτι τους. Εκείνη είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και παρακείμενων οικοπέδων γύρω από το σπίτι, αλλά ο Κάνιε είναι αυτός που κατέχει το οίκημα. Και οι δύο έβαλαν πολλά χρήματα στην ανακαίνισή του χώρου» εξήγησε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάνε για διαζύγιο αλλά αυτή είναι η πιο σοβαρή» αναφέρει η πηγή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και μία ακόμα ξεχωριστή πηγή λέγοντας ότι οι συνομιλίες για διακανονισμό του διαζυγίου είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι ακόμη στο σημείο να αποφασίσουν πώς θα χωρίσουν τις περιουσίες τους.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Κιμ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 σε μια τελετή στην Ιταλία. Έχουν τέσσερα παιδιά.

Με πληροφορίες του Page Six

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM