Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
Page Six: Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ (EPA)
0

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ παίρνουν διαζύγιο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six.

Διάφορες πηγές που επικαλείται το Page Six ανέφεραν ότι «επίκειται διαζύγιο» για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Καρντάσιαν να έχει ήδη προσλαμβάνει την δικηγόρο των σταρ, Λόρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά όλα έχουν τελειώσει», λέει μια πηγή. «Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για την οριστική διευθέτηση.»

Η 40χρονη Κιμ έχει ήδη βγάλει τη βέρα της σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Page Six ενώ ο 43χρονος ράπερ παρέμεινε στο ράντσο του των 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ουαϊόμινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών αντί να βρίσκεται με την οικογένειά του.

«Η Κιμ έκανε τον Κάνιε να πάει εκεί (Ουαϊόμινγκ) για να ζήσουν χωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα ώστε να χωρίσουν οριστικά. Έχει τελειώσει για εκείνη», συνέχισε η πηγή.

Πρόσθεσε δε, ότι ενώ η Κιμ έχει κάνει πολλά στο παρελθόν για να προστατεύσει και να βοηθήσει τον Κάνιε να αντιμετωπίσει τον προσωπικό του αγώνα με το θέμα της υγείας τους «Τώρα αυτό το διαζύγιο συμβαίνει επειδή η Κιμ ωρίμασε. Έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των εξετάσεων και της δικηγορίας, όπως και την εκστρατεία για τη μεταρρύθμιση των φυλακών. Εν τω μεταξύ, ο Κάνιε μιλάει για υποψηφιότητα στην προεδρία και λέει τρελές βλακείες. Η Κιμ απλά μπούχτησε από όλα αυτά».

Εν τω μεταξύ, άλλη πηγή λέει ότι ο Κάνιε, «Είναι εντελώς εκτός οικογένειας. Δεν θέλει να κάνει τίποτα μαζί τους», δηλαδή με τους Καρντάσιαν.

Υπενθυμίζεται δε ότι ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε αναφέρει τον Ιούλιο πως «Προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Κιμ συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη «μεταρρύθμιση των φυλακών».

Αποκάλεσε δε, τη μαμά Καρντάσιαν, την Κρις Τζένερ ως «Kris Jong-Un» και ισχυρίστηκε ότι οι Καρντάσιανς προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο Κάνιε εμφανίστηκε απρόθυμα στα γενέθλια της Κιμ στην Ταϊτή τον περασμένο Οκτώβριο αλλά για μία μόνο ημέρα.

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε», πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μεγαλύτερο σημείο τριβής στο διαζύγιο των Καρντάσιαν- Γουέστ θα μπορούσε να είναι το σπίτι στην Calabasas της Καλιφόρνια. Ο Κάνιε το ανακαίνισε πλήρως και το Architectural Digest το χαρακτήρισε ως «μια όαση καθαρότητας και φωτός».

Η πηγή ανέφερε στο Page Six ότι «η Κιμ προσπαθεί να πείσει τον Κάνιε να παραδώσει το σπίτι της Calabasas σε αυτήν, γιατί εκεί είναι τα παιδιά. Αυτό είναι το σπίτι τους. Εκείνη είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και παρακείμενων οικοπέδων γύρω από το σπίτι, αλλά ο Κάνιε είναι αυτός που κατέχει το οίκημα. Και οι δύο έβαλαν πολλά χρήματα στην ανακαίνισή του χώρου» εξήγησε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάνε για διαζύγιο αλλά αυτή είναι η πιο σοβαρή» αναφέρει η πηγή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και μία ακόμα ξεχωριστή πηγή λέγοντας ότι οι συνομιλίες για διακανονισμό του διαζυγίου είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι ακόμη στο σημείο να αποφασίσουν πώς θα χωρίσουν τις περιουσίες τους.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Κιμ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 σε μια τελετή στην Ιταλία. Έχουν τέσσερα παιδιά.

Με πληροφορίες του Page Six

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM