Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 και το γιόρτασε με ένα βίντεο των παιδιών του: «Το καλύτερο ξυπνητήρι»

Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 και το γιόρτασε με ένα βίντεο των παιδιών του: «Το καλύτερο ξυπνητήρι» Facebook Twitter
0

Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη βοήθεια ενός ξεχωριστού τραγουδιού από τα παιδιά του. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με τα παιδιά του, τον 7χρονο γιο του, Λίβινγκστον και την 10χρονη κόρη του να τραγουδούν Happy Birthday με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. 

Όπως φαίνεται το «δώρο» ήρθε στο ξεκίνημα της ημέρας του, με τον ηθοποιό να σχολιάζει, «σήμερα είχα ένα όμορφο ξυπνητήρι».

Το σύντομο βίντεο περιλαμβάνει διάφορα πλάνα των δυο μικρότερων παιδιών του να του εύχονται χαρούμενα γενέθλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

a beautiful alarm clock I had today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Τα φετινά γενέθλια του Μακόναχι τον βρίσκουν σε μια περίοδο που προωθεί το καινούργιο βιβλίο του, «Greenlights», το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα. 

Σε αυτό μιλά μεταξύ άλλων για τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως δεν θα προσπαθήσει να τα εμποδίζει αν θελήσουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη σόουμπιζ. Ο Μάθιου Μακόναχι έχει τρία παιδιά με την σύζυγό του, Καμίλα Άλβες.

«Κοίτα θέλω να κάνουν ό,τι έχουν μια εσωτερική ικανότητα να κάνουν και είναι διατεθειμένα να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν σε αυτό», σημείωσε. «Ό,τι κι αν είναι, θέλω να το κάνουν. Αν πρόκειται για κάτι στη βιομηχανία που είμαι, τότε μπράβο. Έχω γνωρίσει μερικούς από τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή μου μέσα σε αυτή τη βιομηχανία, λατρεύω τη δουλειά μου», πρόσθεσε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

with reverence #fathersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις


Επίσης μιλά για την πατρότητα, τονίζοντας πως είναι «το μοναδικό πράγμα που ήθελα ποτέ να γίνω». «Υπάρχει μια υπέροχη, απίστευτη ευθύνη να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση», σημείωσε. «Το καλύτερο πρότζεκτ που δούλεψα ποτέ είναι η πατρότητα και προσπαθώ για το καλύτερο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

the root of the family - mommas - ⁠ @camilamcconaughey #happymothersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ