Ο Μάθιου Μακόναχι λέει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία του: «Νόμιζα θα πάω στην κόλαση»

Ο Μάθιου Μακόναχι λέει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην εφηβεία του: «Νόμιζα θα πάω στην κόλαση» Facebook Twitter
0

Στο νέο του βιβλίο «Greenlights», ο Μάθιου Μακόναχι αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πολλές φορές στη διάρκεια της εφηβείας του. 

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού μέσα από στιγμές που κατηγοριοποιεί ως πράσινα, κίτρινα ή κόκκινα φώτα- γεγονότα που τον ανάγκασαν να εξελιχθεί, να κάνεις παύσεις ή να σταματήσει. Ο 50χρονος ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες κάθε στιγμή που του δίδαξε ένα μάθημα και πώς προχώρησε μπροστά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"For it will not be you speaking, but the Spirit of your Father speaking through you” - Matthew 10:20 #greenlightsbook out today. greenlights.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις


Στην αρχή του βιβλίου, ο Μακόναχι μοιράζεται διάφορα περιστατικά για τον εαυτό του προκειμένου να θέσει το πλαίσιο για την συνέχεια του βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την προσωπική εμπειρία του με την σεξουαλική κακοποίηση. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως η πρώτη φορά που έκανε σεξ δεν ήταν συναινετική και πως «εκβιάστηκε» για να το κάνει.

«Με εκβίασαν να κάνω σεξ για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 ετών», γράφει ο Μακόναχι. «Ήμουν βέβαιος πως θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα, είμαι σίγουρος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο». 

Ο Μακόναχι αποκαλύπτει επίσης πως «κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν άντρα όταν ήταν 18 ετών ενώ βρισκόταν αναίσθητος στο πίσω μέρος ενός βαν». Αν και δεν παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη εμπειρία του, τονίζει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του θύμα των περιστάσεων. 

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα θύμα», γράφει ο Μακόναχι. «Έχω πολλές αποδείξεις πως ο κόσμος συνωμοτεί για να με κάνει ευτυχισμένο». 

Στο βιβλίο του αποκαλύπτει επίσης λεπτομέρειες για την θυελλώδη σχέση των γονιών του, τον γάμο του με την Καμίλα Άλβες και την γενικότερη προσωπική φιλοσοφία ζωής του. 

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ