ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν 28 χρόνια γάμου: «Με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν 28 χρόνια γάμου: «Με κάνει καλύτερο άνθρωπο» Facebook Twitter
0

Ο Μπαράκ με τη Μισέλ Ομπάμα αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα μέσω social media για να γιορτάσουν την 28η επέτειο γάμου τους. 

«28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Μπαράκ για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας φέρνει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ Μπαράκ», έγραψε στο Instagram η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να να σταθώ μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Κάθε μέρα με την Μισέλ με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», έγραψε στο δικό του μήνυμα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. 

«Φέτος, ενώ εκτιμούμε όλες τις καλές ευχές σας, αυτό που θα μας άρεσε πραγματικά είναι καθένας από εσάς να βρει ένα άτομο στη ζωή του που μπορεί να μην ψηφίσει. Βοηθήστε τους να εγγραφούν. Βοηθήστε τους να ψηφίσουν. Χαρούμενη επέτειο Μισέλ. Σε αγαπώ».


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου 1992, περνούν πολύ χρόνο τελευταία στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε πρόσφατή συνέντευξή της, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της εξακολουθεί να κάνει πράγματα για να κρατά ζωντανή την φλόγα στη σχέση τους. 

«Αυτό που έκανε για μένα τις προάλλες -επειδή έγραφε το βιβλίο του όλο το καλοκαίρι οπότε ήμουν λίγο γκρινιάρα, επειδή δεν είχε πολύ χρόνο...ως δώρο, μου έκανε έκπληξη με ένα ραντεβού για φαγητό στην παραλία, μόνο οι δυο μας... και ήπιαμε κρασί, ακούσαμε τζαζ και καθόμασταν εκεί στις δυο καρέκλες και την ομπρέλα μας απλώς χαλαρώνοντας δυο μας στην παραλία», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 

Βέβαια, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, ο γάμος τους πέρασε επίσης διάφορες δυσκολίες, αποκαλύπτοντας πως το 2018, λίγο μετά την έκδοση του βιβλίο της «Becoming», είχαν επισκεφτεί σύμβουλο γάμου. 

«Επειδή αποτελούμε πρότυπα, είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε πως αν είσαι σε ένα γάμο και υπάρχουν φορές που θέλεις να φύγεις, είναι φυσιολογικό- επειδή εγώ αισθάνθηκα έτσι κάποτε», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.  

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM