Αποκαλύψεις για την απόπειρα του Μπραντ Πιτ να γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας, όταν είχε δεσμό με την Τζουλιέτ Λιούις, μεταξύ 1989 και 1993, φέρνει στο φως το Page Six.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός πέρασε τρία χρόνια στους κόλπους της οργάνωσης και συμμετείχε σε τελετές, συνεδρίες και ειδικά μαθήματα πριν τελικά βάλει τέλος τόσο στη σχέση του με την Λούις αλλά και εκείνη με την εκκλησία. 

 

 

Πηγή της The Sun από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο Πόρτλαντ δήλωσε ότι ο Μπραντ Πιτ λάμβανε μέρος σε πολύωρες τελετές εξαγνισμού, οι οποίες γίνονταν σε σάουνα και μαζί του ήταν υποχρεωτικά η (λεγόμενη) «δίδυμή» του - μια κοπέλα 15 ετών την οποία είχαν ορίσει να παρακολουθεί την πρόοδό του.

 

 

Η 15χρονη ήταν η κόρη ενός εξέχοντος μέλους του κινήματος της Σαϊεντολογίας και είχε οριστεί να έχει την ευθύνη του ηθοποιού - όπως και εκείνος θα είχε αντίστοιχα την ευθύνη της. «Ήταν σίγουρα μαζί του στη σάουνα, αλλά δεν ήταν τίποτα πονηρό» ανέφερε η πηγή.

  

Σύμφωνα με αρχεία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο Μπραντ Πιτ ολοκλήρωσε κάποιες συνεδρίες τον Ιούλιο του 1991 και «ένα ειδικό μάθημα για την ανθρώπινη αξιολόγηση» τον Μάιο του 1993.

 

 

 

Μέρος της εκπαίδευσής του αποτελούσαν και κάποιες φραστικές επιθέσεις, τις οποίες φέρεται να μην δέχθηκε, εγκαταλείποντας τελικά την Εκκλησία.

 

Η εκκλησία προσπάθησε να επαναφέρει τον Μπραντ Πιτ στους κόλπους της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

 

O Μπραντ Πιτ μιλώντας για την Τζουλιέτ Λιούις το 1995 στο Vanity Fair, είχε πει όταν ήταν μια από τις καλύτερες σχέσεις του: «Ακόμα την αγαπώ. Περάσαμε τέλεια μαζί. Το θέμα είναι ότι μεγαλώνουμε με την ιδέα ότι η αγάπη τα νικάει όλα και απλά αυτό δεν ισχύει».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr