Η Pearl Mackie, πρώην σταρ του Doctor Who, έκανε coming out ως bisexual.

 

Η 33χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Bill Potts, της βοηθού του Doctor Who, η οποία ήταν ο πρώτος ανοιχτά γκέι βασικός χαρακτήρας της σειράς.

 

Η Mackie θέλησε να μοιραστεί το δικό της μήνυμα για τον Μήνα Υπερηφάνειας, δημοσιεύοντας μια εικόνα στο Instagram όπου κρατά ένα μαξιλάρι στα χρώματα του ουράνιου τόξου και δηλώνοντας ότι είναι μέρος της LGBTQ+ κοινότητας.

 

«Περήφανη που είμαι bisexual, περήφανη που είμαι μαύρη. Περήφανη για όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ αδέρφια μου. Μετράμε. Μετράς. Πολλή αγάπη και σεβασμό. Χαρούμενο Pride!», έγραψε στη λεζάντα. 

 

 

«Από τότε έχει συμβεί μερικές φορές, αλλά πάντα θυμάμαι εκείνη την πρώτη φορά όταν ένα κορίτσι ήρθε και μου είπε ότι ταυτίστηκε με την Bill τόσο πολύ που της έδωσε θάρρος να κάνει coming out στην οικογένειά της και πως χωρίς εμένα δεν θα το είχε καταφέρει ποτέ. Αυτό δεν το είχα καν ονειρευτεί σαν ηθοποιός, αλλά μπορώ να παρέχω στήριξη, έστω και έμμεσα, σε μια κοινότητα που περιθωριοποιείται, θα είναι για μένα φανταστικό δώρο», είχε πει παλαιότερα για τον ρόλο της.