Η Pearl Mackie από το Doctor Who έκανε coming out: «Περήφανη που είμαι bisexual»

Η Pearl Mackie από το Doctor Who έκανε coming out: «Περήφανη που είμαι bisexual» Facebook Twitter
0

Η Pearl Mackie, πρώην σταρ του Doctor Who, έκανε coming out ως bisexual.

Η 33χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Bill Potts, της βοηθού του Doctor Who, η οποία ήταν ο πρώτος ανοιχτά γκέι βασικός χαρακτήρας της σειράς.

Η Mackie θέλησε να μοιραστεί το δικό της μήνυμα για τον Μήνα Υπερηφάνειας, δημοσιεύοντας μια εικόνα στο Instagram όπου κρατά ένα μαξιλάρι στα χρώματα του ουράνιου τόξου και δηλώνοντας ότι είναι μέρος της LGBTQ+ κοινότητας.

«Περήφανη που είμαι bisexual, περήφανη που είμαι μαύρη. Περήφανη για όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ αδέρφια μου. Μετράμε. Μετράς. Πολλή αγάπη και σεβασμό. Χαρούμενο Pride!», έγραψε στη λεζάντα. 

«Από τότε έχει συμβεί μερικές φορές, αλλά πάντα θυμάμαι εκείνη την πρώτη φορά όταν ένα κορίτσι ήρθε και μου είπε ότι ταυτίστηκε με την Bill τόσο πολύ που της έδωσε θάρρος να κάνει coming out στην οικογένειά της και πως χωρίς εμένα δεν θα το είχε καταφέρει ποτέ. Αυτό δεν το είχα καν ονειρευτεί σαν ηθοποιός, αλλά μπορώ να παρέχω στήριξη, έστω και έμμεσα, σε μια κοινότητα που περιθωριοποιείται, θα είναι για μένα φανταστικό δώρο», είχε πει παλαιότερα για τον ρόλο της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ