Προβλήματα με τον νόμο έχει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Προβλήματα με τον νόμο έχει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
EPA
0

Η πρώην διευθύντρια των καταστημάτων με παπούτσια που σχεδίαζε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μηνύει τη διάσημη ηθοποιό επειδή φέρεται να μην κατέβαλλε τις υπερωρίες της.

Η πρώην υπάλληλος της, Χίθερ Χολτ, ισχυρίζεται σε έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που κατέθεσε την Τρίτη, ότι η Πάρκερ δεν πλήρωσε τις υπερωρίες της από τις 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και την 1η Μαρτίου 2020.

«Η ενάγουσα δεν αποζημιώθηκε επαρκώς με το ποσοστό των υπερωριών για όλες τις ώρες που εργάστηκε εκτός του προβλεπόμενου για κάθε εβδομάδα εργασίας», ισχυρίζεται η αγωγή.

Tα καταστήματα της Πάρκερ στη Νέα Υόρκη είναι δύο, μια νέα μπουτίκ στη West 52nd Street και άλλη μια στο 93 South Street. Η δημοφιλής σειρά παπουτσιών της διαθέτει επίσης καταστήματα στο Λας Βέγκας, το Μέριλαντ, το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και τον Καναδά.

Η Χολτ ζητά τους μισθούς συν τους τόκους, σύμφωνα με την αγωγή. «Όλοι οι Nεουρκέζοι αξίζουν να πληρώνονται για το χρόνο που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου για την αποπληρωμή των μισθών των εργαζομένων είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που φέρεται ότι παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτήσει, ακόμη και διασημότητες όπως η κα Parker », σχολίασε ο δικηγόρος της Χολτ.

Εκπρόσωπος της Πάρκερ σχολίασε: «Μάθαμε για την αγωγή και εξετάζουμε τις κατηγορίες».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM